najlepsza opcja do e38 to wg mnie 4,4 lub 4.0 manual . 6.5s 0-100 to już jest bardzo dobry wynik. Jeszcze jakby znalezc taką bez zbędnego wypasu typu elektryczne fotele itd zeby nie ważyl 2 ton to juz wogole powinno się to odpychac milo :)
najlepsza opcja do e38 to wg mnie 4,4 lub 4.0 manual . 6.5s 0-100 to już jest bardzo dobry wynik. Jeszcze jakby znalezc taką bez zbędnego wypasu typu elektryczne fotele itd zeby nie ważyl 2 ton to juz wogole powinno się to odpychac milo :)
Zdzira850i Odpowiedział ci na pytanie co mnie śmieszy :)
B-ędziesz M-ógł W-yprzedzać
Ale czy silniki V8 tak samo wieczne jak V12?
a daj tak v12 manual :-)
a tak na powaznie to skrzynia automatyczna bardzo duzo mocy "zabiera" mialem m60B30 w manualu i calkiem fajnie jezdzila kumpel ma w automacie i wrazenia sa takie jakby z zaciagnietym recznym jezdzil.... pozatym odkad mam 750 to zadne auto dlamnie niejedzie....
Ostatnio edytowane przez krzywy191 ; 27-08-2011 o 21:52
ta. I 740 manual dla Ciebie tez nie jedzie :)? nie wspominajac o autach typu 540 manual czy poczciwe e36 328... i tutaj moznaby wymiec jeszcze co najmniej kilkadziesiat aut czesto spotykanych na naszych drogach.. ludzie dajcie na luz, 750 to nie jest jakiś potwór jesli chodzi o osiągi. Co innego spalanie - tutaj jak najbardziej :) dzis byle 2.0 tdik po czipie ma 7 s do 100 więc nie róbmy z tego szału ;)
Ostatnio edytowane przez dobrus ; 27-08-2011 o 22:24
Szału nie robi, ale nie zapominajmy ile ten samochód waży.. Taki tdik po chipie może i ma 7 sek do setki ale na pewno już nie ciągnie powyżej setki tak jak v8 czy v12.
wszyscy macie racje:)
wiec silnik v8 czy v12 ??kazdy jak woli:) ja chcialem manuala, padlo na v8, automaty mnie nie interesowaly:)
bawaria82 nie stawiaj sobie wyboru albo V8 albo V12. Moim zdaniem powinienes rozgladac sie za i 740 i za 750. Jesli trafisz na piekny i zadbany 740 to bierz V8 jak utrafisz piekna 750 to bierz V12. Zalezy na co trafisz najpierw :) Oba silniki sa cudowne a roznia sie tylko drobiazgami. Oba to kwintesencja prawdziwego BMW! Powodzenia w szukaniu.
i mozna zakonczyc temat:) :) powodzenia w szukaniu!:)