Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 91

Wątek: Moje boje z gazownikiem

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E46 328Ci
    Cytat Zamieszczone przez CITO AUTO GAZ
    Oczywiście wiozłem sobie pod uwagę to ze fanatycznie wysłuchaliście opinii jednego kolesia ( gratuluje tristeza władczości ) oczywiście zrobiłem kilka zrzutów tego tematu gdyby jakiś przeżarty prochami kark zrobił sobie krzywdę..
    Prawda jest taka; tristeza jak tylko wjechał do warsztatu powtarzał niczym Mantrę cytuje „XXX spierdoliliście mi auto” przy trzydziestym razie nakazałem pracownikowi zaprzestania czynności diagnostycznych i wyprosiłem pana z zakładu.
    Bo mi spier..liliście to co mam kwiatki przynieść w nagrodę?

Najpierw: "proszę wymienić świece bo szarpie". Wymieniłem i dalej to samo. Dzwonię i mówię że szarpie i na gazie i na benzynie. "A co my jesteśmy od benzyny??" Taka padła odpowiedź po drugiej stronie. Przyjechałem lekko zirytowany ale jeszcze spokojny i pokorny. "sonda lambda do wymiany" taka była następna diagnoza. Już wiedziałem że to nie sonda bo przed założeniem gazu było wszystko OK i już wiedziałem, że ten warsztat to jedna wielka pomyłka. Kazałem odłączyć całą instalację i... jak ręką odjął silnik znowu chodził ok. Zaczęliście w konsternacji szukać dalej i w końcu wpadliście że to listwa wtryskowa. Śmiałem zapytać cojest w końcuy uszkodzone i usłyszałem "ale nie przerywaj mi człowieku jak wymieniam myśl techniczną z moim mechanikiem" Dalsza część znana, dopiero po tym nazwałem was po imieniu - PARTACZAMI.

Każdemu zdażają się błedy, ale należy się do tego przyznać i naprawić po sobie. A jeśli się tego nie potrafi zrobić - proponuję zająć się czymś mniej skomplikowanym na miarę swoich umiejętności.

Dodatkowo:

http://legnica.naszemiasto.pl/forum/...ci/295011.html

Popatrzcie ile się zrobiło nagle pozytywnych opinii po moim negatywnym komentarzu ;D Się napracował nasz gazownik. I nawet się znalazł nasz forumowy "kolega" BURAK ;D ;)

7ka
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez CITO AUTO GAZ
    Nie widzę najmniejszego powodu by tłumaczyć się przed wami z tej sytuacji.

Pozdrawiam.
    no to bujaj sie...

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Cytat Zamieszczone przez tristeza
    Popatrzcie ile się zrobiło nagle pozytywnych opinii po moim negatywnym komentarzu ;D Się napracował nasz gazownik. I nawet się znalazł nasz forumowy "kolega" BURAK ;D ;)
    Tonący brzytwy się chwyta ;D
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Po opisaniu jak ta instalacja u naszego kolegi wygląda po montażu i jak jest ustawiana to powiem tylko kilka ciepłych słów dla gazownika :)

Człowieku zajmij się hodowlą świń ,kwiatków albo czymkolwiek innym bo kiedyś jestem pewny albo trafisz na kogoś kto cię do lasu wywiezie i wytłumaczy sens pracy dla kogoś albo ludzie będą pluli na twój widok na ulicy

Dla mnie osobiście jesteś błaznem i idiotą skoro robisz taką partaninę i stoisz twardo ,że robota jest dobrze zrobiona ... dla mnie jesteś po prostu tumanem ...

Vip Vip
    BMW
    740i
    i nic nie wartym FRAJEREM! chcialbym go spotkac osobiscie! he he

poprostu-

syn wiatru i kurzu..

TUMAN!!!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 735
    jak ostatecznie sprawa sie zakonczyla z gazownikam? z wlasnej inicjatywy naprawili usterke czy poszedl w ruch adwokat czy inny sposob. niestety musze stwierdzic ze mam podobny problem z gaziarzami z lubania i zastanawiam sie jak go rozwiazac, a dwa auta kuleja na lpg :(

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E46 328Ci
    Wbiłem w tego lamusa.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 735
    aha myslalem ze jest jakis kruczek prawny ;]

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez czoobek
    aha myslalem ze jest jakis kruczek prawny ;]
    Nie ma kruczkow prawnych- JEST PRAWO CHRONIACE KONSUMENTA !! Wiec wystarczy jedna wycieczka do UOKiK i oni zaraz dana firme naprostuja- nie wiem dlaczego zamiast dzialac wy sie czaicie z tym jak sczerbaty na suchary :D
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Zaawansowany Użytkownik

e tamm

a tam prawa konsumenta..koledzy kiedy jadymy do zakładu ????

mi by sie jakiś trening przydał:))))

Easy

Uprawnienia umieszczania postów