Strona 5 z 10 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 91

Wątek: Moje boje z gazownikiem

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Cytat Zamieszczone przez Burak
    Hmm..
    Jak się już tak rozpisujesz to zapraszam do działu przedstaw się ;D

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    Pan "BURAK" ma chyba powiazania z tym warsztatem - bo pare dni temu - bez zapytania wcisnal reklame KLIMA Serwisu z Wroclawia na ulicy Grabiszynskiej.

A gazownik z ktorym mial problemy Masta i Tristeza tez siedzi na Grabiszynskiej ......

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    No to faktycznie "Burak" ;D
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Początkujący Użytkownik
    Bardzo inteligentne..

BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    Witam,

tak sie zlozylo ze ktos z forum mial zle doswiadczenia z warsztatem zakladajacym gaz ktory miesci sie na Grabiszynskiej - jezeli masz cos na ten temat do powiedzenia - to bardzo prosze.

Do tego nie dostosowales sie do naszego regulaminu ktory przewiduje po pierwsze przedstawienie sie w odpowiednim dziale - a po drugie zakazuje komercyjna reklame.

Pozdrawiam

sebek

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Cytat Zamieszczone przez Burak
    Bardzo inteligentne..
    Coś Ty taki wrażliwy??
    Trzeba mieć dystans do siebie i czasem można też się posmiać z samego siebie ;)
    Poza tym nick Burak jest dosyć dwuznaczny ;D
    A co do inteligencji ..hmmm myśle że nie ma jej ten kto zakładał instalację naszym kolegom z Forum ;) i o nim własnie jest ten wątek.
    Ja mam tylko nadzieję że oprócz dwóch zdań, które wypowiedziałeś w temacie PRZEDSTAW SIĘ pojawią się zdjęcia Twojej 740 ;) i że nie wpisałeś się tutaj ltylko dla tego żeby oczyścić Pana inżyniera gazownika ;)
    Pozdrawiam
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    Widze panowie ze na forum wstapil sam CITO AUTO GAZ - http://forum.7er.pl/profiles/1090.htm :x

Początkujący Użytkownik

Re: Moje boje z gazownikiem

Cytat Zamieszczone przez tristeza
    Postanowiłem założyć nowy temat, żeby nie zaśmiecać MastaKleszczowi.

Tak jak pisałem wcześniej po założeniu instalacji silnik zaczął kuleć i na gazie i na benzynie.
    Pojechałem dzisiaj, żeby mi to zrobili. Mechanik od początku upierał się, że mam coś uszkodzone z samochodem. Ja mu mówię, że wcześnbiej było wszystko ok. "Niemożliwe". Ja się dalej upieram że chodził idealnie, nawet test monety robiłem na silniku. Koleś zaczął patrzeć, grzebać, podpiął się do sondy lambda i mówi: "Sonda jest uszkodzona i dlatego kuleje" Ja na to, że dziwne, że by się uszkodziła w ten dzień, co zamontowana instalacja i mówię, że to niemożliwe raczej, chyba że oni mi uszkodzili.
    Za chwilę przyszedł właściciel warsztatu- zaczęli coś mieszać, myśleć i głośno się zastanawiać "a może to, a może sprawdź to" Ja mówię niech mi odepną tą instalację, zobaczymy. W końcu wyłączył ją całą i kazał się przejechać - no i po prostu poczułem, że znowu jadę moim samochodem - zero dygotania wszystko idealnie.
    Wróciłem do warsztatu i mówię, że wszystko jest ok teraz. Kolesie znowu grzebią, widać, że skumali że to nie sonda. W końcu usłyszałem jak mówią że listwa jedna jest zjebana i leje bez umiaru. Mechanik zaczął zdejmować pokrywę silnika i coś tam pod nosem gada z właścicielem. Ja pytam właściciela - I co jest, listwa tak? No i się zaczęło...
    "Ale nie przerywaj mi człowieku jak wymieniam myśł techniczną z moim pracownikiem!" Ja zszokowany lekko: Ale dlaczego pan w ten sposób się odnosi do swojego klienta?
    "Bo tak mi się podoba, ty co myślisz, że jakiś wielki jesteś jak siódemką jeździsz?"
    Ja zaznaczam cały czas spokojnie i kulturalnie, no może z lekko podniesionym głosem, ale wiadomo - wkur..ny zacząłem być, ale za dużo się nie nagadałem, bo koleś nie dał dojść do słowa - "Montuj to z powrotem (do mechanika) niech sobie kur..a do ASO BMW jedzie i przywiezie zaświadczenie że samochód jest sprawny wtedy mu to zrobimy" Ja pytam o co mu chodzi niech to bierze i montuje żebym miał sprawne auto. Koleś znowu słowotok, że BMW jeżdżę 20-letnim to mi się wydaje że nie wiem co. Najlepsze, że ja w żaden sposób się nie unosiłem, czy coś :) Ja już widzę, że nie ma rozmowy i mówię : OK ale nikt już do niego siódemką ani większość innych BMW nie przyjedzie zakładać gazu. Koleś już prawie furii dostał i do mnie "no i dobrze, no i dobrze, powiedz tym swoim fąflom pewnie na forum jakimś, myślisz że ja też tam nie zaglądam same frajerstwo pokupowali sobie stare BMW i kozaczą"
    Zaczęli montować i koleś dalej napierdziela z paszczy, że mam zjebany samochód i inne bzdury. Ja mu mówię, że jest partaczem, bo od początku ten objaw był i widzieli go a powiedzieli że świece. On na to: "No i co z tego" A ja że to z tego że kupiłem nowe, chociaż tamte były OK. "No i co z tego? wymieniłeś sobie" Ja mu na to, że straciłem 240zł niepotrzebnie "No to co, masz BMW to cię stać"

Niestety tekst powyżej jest prawdą, jestem w szoku że tak można kogoś potraktować, nie mówiąc już o tym, że jestem jego klientem. Szlag mnie trafił na razie nie mam koncepcji co dalej. Po prostu frajerstwo jakich mało
    BZDURA..! Dorośnij dzieciaku!

Początkujący Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez tristeza
    Cytat Zamieszczone przez MastaKleszcz
    Pozdrawiam ... odziwo nie było z chłopakami dzisiaj zadnych problemów mam nadzieje że przeczyszczenie reduktora biegu jałowego ...
    Powiem Ci dlaczego: Jeden z naszych forumowiczów porozmawiał z nim w mojej sprawie i jutro będzie dalsza część negocjacji. Mam nadzieję, że to pomoże i zrobią mi również w normalnej atmosferze tą usterkę.
    O..! to też jest dobre.. Bu ha ha ..

BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    @ CITO AUTO GAZ

rozwin prosze temat ze swojej strony - jezeli to co napisal Tristeza to bzdura - chcielibysmy posluchac takze twojej wersji wydarzen ......

Uprawnienia umieszczania postów