Słuchajcie chłopaki dzisiaj byłem u naszego gaziarza ... Bardzo miły, odnosiłsię z szacunkiem... kazałem wszystko posprawdzać szczelności itd wszystko w najlepszym porządku, siedzieliśmy z 2,5 h a ja razem z nimi ... Więc zaczeliśmy się zastanawiać nad regulatorem biegu jałowego i nad odmą ... do odmy się nie dostaliśmy bo silniczek za gorący ale powiedzieli że go przeczyszczą ale sam to dzisiaj zrobie zanurze po prostu na noc w benzynie... Doszliśmy w końcu do takiego wnioski że na początku nim nie telepało bo miałem jeden wężyk pęknięty od kolektora i przez to ddostawał wiecej powietrza i nie było czuć drgać na 700 obr ... w dzień który mi zakładali instalke powiedzieli że wymienili ten węzyk i rzeczywiście jak go odłączyliśmy chodził idealnie natomiast jak przyłączyliśmy znowu drgał lekko ... pozatym wykryliśmy jakiś dziwny spuźnjiony zapłon od 5 gara do 8 g... Chciałbym jeszcze się dostać do odmy aby i to wykluczyc ... Pozdrawiam ... odziwo nie było z chłopakami dzisiaj zadnych problemów mam nadzieje że przeczyszczenie reduktora biegu jałowego ...

Odpowiedz z cytatem