Cytat Zamieszczone przez seban123 Zobacz posta
A nie masz problemu z wyważeniem kół?
Nie, wyważenie kół jak dla mnie totalnie odpada, mam tak samo na zimówkach i na leciakach. Zresztą sytuacja pojawia się od czasu do czasu. Np. mogę przejechać kilometr i nic się nie będzie działo. A po kilometrze np. zacznie mi szarpać co 5 sekund. Złe wyważenie kół objawiałoby się przez cały czas przy utrzymywaniu stałej prędkości.

Cytat Zamieszczone przez Johnny735 Zobacz posta
Nawet jeżeli wyłączy ASC (guzikiem) to może nadal szarpać, ma ASC jakiś związek bo też miałem taki przypadek, że szarpała, odłączone mam ASC na stałe ( po przejechaniu kilku metrów wyskakuje mi komunikat ASC nicht aktiv) i problem zniknął. A masz tempomat? Jeżeli podczas jazdy na tempomacie przy tych magicznych 100km/h szarpnie i rozłączy tempomat to na 99% jest problem z ASC.
Niestety wczoraj nie udało mi się nigdzie przetestować patentu z wyłączonym ASC, ale odnośnie tempomatu to oczywiście próbowałem i na początku było ok, nawet nic nie szarpało, ale po przejechaniu kilometra, czy dwóch znowu zaczęło szarpać :( Mimo wszystko dzisiaj wyskoczę dzisiaj na trasę i dam znać czy coś się zmieniło...

Pozdrawiam,
Marcin