Cytat Zamieszczone przez klocekpila Zobacz posta
Ja wymieniłem całe audio w mojej 7er i jest bajka...
Wydałem sporo ale gra drogo ;)
W drzwiach pozostały 13-tki phd Fb pro i dodatkowo w słupki poszły tweetery critical mass
W bagażniku gra 20cm potwór od JL audio napędzany monoblokiem JL audio
Glosniki Graja pod 6kanalowym JL audio
Drzwi wygłoszone matami dynamat + pozostawione ori puszki głośnikowe z tym ze wycięte zostały otwory za miłośnikiem aby dźwięk rozchodzil sie w drzwiach...
Ori instalacja zachowana - rozpiete kostki glosnikowe w nawiasach drzwi i poprowadzone nowe kable glosnikowe
( w razie sprzedazy auta stracę tylko maty i wiele godzin pracy a glosniki podmienje na ori w ori miejsca i instalację )
W bagażniku zrobiłem podwójną podloge gdzie znajdują sie dwa wzmaki + okablowania + bezpieczniki...
Brak kondensatora - nie ma spadków napięcia jako ze blisko aku wszytsko jest :)
Jednostka centralna wymieniona na pioneera deh p88rs

A teraz z innej beczki dla oszczędnych !!!

Jesli masz zwykłego kaseciaka bez ori wzmaka w bagażniku wymień tylko radio a uśmiech zawita na Twojej twarzy ! Tylko min średniej klasy radio potrzebne !
Pozdrawiam
Ja planuje wszystko podpiąć pod ori "radio", nie chcę zmieniać wyglądu deski rozdzielczej. Tylko tak się zastanawiam, czy jakość dźwięku którą wypuszcza ori radio, jest na tyle dobra żeby to ładnie grało, posiadam radio z ekranem 4:3.

hektorek106, masz może zdjęcia jak to wygląda u Ciebie z tymi głośnikami ? nie ma problemu z założeniem ori maskownic ? No i czy głośnik przy maks wychyleniu nie wali w maskownice :p Napisz proszę coś więcej o zakładaniu 16cm w drzwi :)