Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
Guner... muszę się zasmucić i miałem przyjemność podróżowania na felgach 22' przez ponad rok i to z NOWYMI oponami! Koła jak koła,wiadome że więcej czuć nierówności itd ale auto wyglądało na nich o niebo lepiej więc dlaczego miałem wracać do 17'? Jeśli dla ciebie większe felgi niż 16' (wnioskuję że takie masz przy swoim x3) to jakaś paranoja to po co się wypowiadasz. Tak samo można stwierdzić że nie jeździsz X5 tylko X3 bo Cie na nie nie stać tak samo jak twierdzisz że ktoś ma 20' i zakłada już tylko uzywane opony. Trochę dystansu do tematu bo wiedzę że bardzo się spinasz.

aha uśmieszek :sarcastic:
Ale ja nie pisalem o wygladzie , bo ludziom sie rozne rzeczy podobaja np. jednym zapach pomaranczy , a drugim jak im nogi smierdza, ja napisalem to co napisalem i nic wiecej, wiekszosc osob , ktore jezdzily na wielkich felgach ma inne zdanie niz Ty, nawet w tym watku. W X3 sa 17stki. Nie spinam sie ani troche, mam dystans jak najbardziej. Mysle, ze pozwolisz mi tez pozostac przy swoim zdaniu bo przyznasz, ze slowa: 'Koła jak koła,wiadome że więcej czuć nierówności itd ale auto wyglądało na nich o niebo lepiej ' to mniej wiecej to samo jak , 'a kupilam te piekne szpileczki, no mam 12,5 cm obcasik, troche duzo , kupilam nowe! juz rok chodze, kregoslup boli, czuje sie kazdy krok w podbiciu, ale jak wygladam!'....