Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 86

Wątek: Felgi 20 cali wady

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Guner wiem, że temat ma już 5 stron ale może warto wrócić do pierwsze postu.:

Cytat Zamieszczone przez JointoVicz Zobacz posta
    Witam:) mam zamiar zakupic do swojej e38 20 calowe felgi:) i teraz pytanie DO POSIADACZY 19 i wiekszych felg:) jak to jest z komfortem(jest jakis jeszcze?) z wybijaniem sie zawiechy itd?:) wiadomo ze na 20 nie poszaleje ale no Wasze opinie na temat DUZYCH kol:) pozdro
    Widzisz, że sam autor skierował pytanie do pewnej części forumowiczów - podkreślił to nawet DUŻYMI literami.
    Wiem, że jesteś omnibusem i wiesz wszystko ale.....

aha --> :D
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Zaawansowany Użytkownik Awatar matraks
    BMW
    2011 BMW 328i xDrive e92, 2007 Mitsubishi Endeavor
    Mam 19" na lato. 245/40 i 275/35. Pewnie nie bedziecie brac mojego posta za miarodajnego, ze wzgledu na to, ze jezdze po amerykanskich drogach, ale tez chce sie podzielic wlasnymi spostrzezeniami. Prowadzi sie swietnie, szczegolnie na autostradzie przy wyzszych predkosciach. Komfort taki sam jak na 18" zimowkach. Ostanio ostro przywalilem w spora dziure przy ok 60km/h. Efekt? Przestawiona zbieznosc z przodu a felga nawet nie drgnela :) Mam Breytony, ktore sa bardzo wytrzymale i ciezkie. Pewnie gdybym mial jakas tania podrobke to felga by byla nie do odratowania. Przy rozmiarach 19"+ najwieksze znaczenia ma jakosc i marka felgi. Nie warto oszczedzac...

Doświadczony Użytkownik Awatar JointoVicz
    BMW
    e32 EX 730 88' m30b30 r6 & e38 730i 95' m60b30 v8
    KOCHANI!:D 20 poszly sie jeb... i kupilem 19:P ale nie mialem pojecia ze az tak sie to rozejdzie po stronach pytanko:d

Zaawansowany Użytkownik Awatar Guner
    BMW
    Audi A8 d3, 2003; BMW X5 3,0D 13'
    Cytat Zamieszczone przez krzywy191 Zobacz posta
    Guner niejezdziles to sie niewypowiadaj, a moze zazdroscisz?? aha usmieszek dla ciebie :-)
    nie z czasownikami piszemy rozdzielnie jak juz tak sie wszyscy poprawiamy i zamiast pisac na temat bawimy w docinki....dodam , ze jestem juz po 30tce i nie jestem juz chlopcem , a nawet jako chlopiec nikomu nie zazdroscilem niczego oprocz rozumu i inteligencji, a tego raczej w rozmowie z Toba nie bede mial szans doswiadczyc wiec tym bardziej nie bede mial czego zazdroscic, to by bylo na tyle, mialem prawdziwy usmiech na twarzy jak to czytalem wiec nie bede dodawal sztucznego....
    zmieniajac nieco temat jechalem wczoraj BMW 6 ac sznycel, no tam te felgi od traktora pasuja, w ogole caly body kit, wykonczenie obłędne...

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    masz racje, inteligencji powinienes zazdroscic. Napisales co sadzisz o wiekszych kołach, o tych co kupuja używane opony, ale dlaczego starasz sie wmawiac innym ze ty masz racje i robisz lekkie podśmiec***ki z tego kto ma 20" w aucie, powiem ci jeszcze raz, niemiales w aucie wiec sie niewypowiadaj!!! a jak juz mam cos powiedziec od siebie to nigdy diesla w BMW, diesla kupują tacy co na wache niestac- odpowiedz na twoim poziomie

Zaawansowany Użytkownik Awatar Guner
    BMW
    Audi A8 d3, 2003; BMW X5 3,0D 13'
    Cytat Zamieszczone przez krzywy191 Zobacz posta
    masz racje, inteligencji powinienes zazdroscic. Napisales co sadzisz o wiekszych kołach, o tych co kupuja używane opony, ale dlaczego starasz sie wmawiac innym ze ty masz racje i robisz lekkie podśmiec***ki z tego kto ma 20" w aucie, powiem ci jeszcze raz, niemiales w aucie wiec sie niewypowiadaj!!! a jak juz mam cos powiedziec od siebie to nigdy diesla w BMW, diesla kupują tacy co na wache niestac- odpowiedz na twoim poziomie
    mam rację, ale dla Ciebie nie musi to miec w ogole znaczenia, a ze przy okazji cos Cie zabolalo bo zobaczyles siebie w moich opisach z zycia wzietych to nie jest moja wina, tak juz jest , ze jedni maja dar trafnych obserwacji rzeczywistosci, a inni dopiero w necie z tych opisow sie dowiaduja jacy naprawde sa ...to normalne...

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Gunter - wyluzuj bo zaczyna mnie to nieco denerwować. Cofnij się do początku i przypomnij sobie o czym jest ten wątek.

Następne OT nie będzie już tolerowane !!!

PS
    Cytat Zamieszczone przez Guner Zobacz posta
    nie z czasownikami piszemy rozdzielnie jak juz tak sie wszyscy poprawiamy i zamiast pisac na temat bawimy w docinki.
    W języku polskim zdanie zaczyna się dużą literą.
    Gra muzyka

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Wojtku odpusc sobie, guner wie lepiej, niegdy niemiał ale wie LEPIEJ. a BMW sie pomyliło, guner wie lepiej...

aha zapomnialem... uśmieszek :)

ps, widzisz przez twoje guner wydumki temat zboczyl z toru, ale wiesz nieczuje sie winny bo to ty pierwszy niepotrafisz zrozumiec sensu posta i wtracasz swoje PODKREŚlE "wziete z księżyca" przemyslenia... sorry - http://pl.wikipedia.org/wiki/Urojenia

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Guner... muszę się zasmucić i miałem przyjemność podróżowania na felgach 22' przez ponad rok i to z NOWYMI oponami! Koła jak koła,wiadome że więcej czuć nierówności itd ale auto wyglądało na nich o niebo lepiej więc dlaczego miałem wracać do 17'? Jeśli dla ciebie większe felgi niż 16' (wnioskuję że takie masz przy swoim x3) to jakaś paranoja to po co się wypowiadasz. Tak samo można stwierdzić że nie jeździsz X5 tylko X3 bo Cie na nie nie stać tak samo jak twierdzisz że ktoś ma 20' i zakłada już tylko uzywane opony. Trochę dystansu do tematu bo wiedzę że bardzo się spinasz.

aha uśmieszek :sarcastic:

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    x3 to takie e46, to taka c-klasa, takie male tanie BMW.... dla tych co niestac na prawdziwe BMW , gdyby robili 716i to guner na 100% by takim jezdzil

aha :)

Uprawnienia umieszczania postów