Pokaż wyniki od 1 do 10 z 86

Wątek: Felgi 20 cali wady

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar Guner
    BMW
    Audi A8 d3, 2003; BMW X5 3,0D 13'
    Cytat Zamieszczone przez EVAN Zobacz posta
    Następny Twój post bez interpunkcji i będzie kreska. Tego sie nie da czytać !!
    Jak dobrze wiesz wychodziły E38 na 20" więc konstruktorzy to przewidzieli.
    To, ze rozmiar jest dopuszczalny w danym modelu nie oznacza, ze jest wskazany, nie mylmy pojęć, wzglednie dopuszczalny jest i 21 , na filmiku włożyli 22, pytanie jest inne : PO CO? to, ze uważasz ,ze nic nie straciles na wiekszym kole nie bardzo mnie przekonuje , bo nie wiadomo jakie miales nastawienie przy zmianie i czy patrzyles na to krytycznie jak zmienila sie jazda i jakie oczekiwania miales w stosunku do jazdy...nie oszukujmy sie część ludzi chce sie po prostu pokazac, przyszpanowac , a nie ma to zadnego uzasadnienia ani technicznego , ani nie daje żadnych plusów jesli chodzi o prowadzenie samochodu , a przede wszystkim komfort...

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Cytat Zamieszczone przez Guner Zobacz posta
    , a nie ma to zadnego uzasadnienia ani technicznego , ani nie daje żadnych plusów jesli chodzi o prowadzenie samochodu , a przede wszystkim komfort...
    I tu bardzo się mylisz. Im niższy profil opony tym lepsze prowadzenie i " czucie " auta oraz szybsza reakcja na zmianę kierunku.
    Ale masz rację. Ja nie traktuję auta jak pudło do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Auto też musi mi sie podobać, a felgi dla mnie stanowią bardzo ważną częśc tegoż wyglądu.
    Ale każdy ma inny gust. Dla mnie E38 na małej feldze wygląda karykaturalnie.
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Zaawansowany Użytkownik Awatar Guner
    BMW
    Audi A8 d3, 2003; BMW X5 3,0D 13'
    Cytat Zamieszczone przez EVAN Zobacz posta
    I tu bardzo się mylisz. Im niższy profil opony tym lepsze prowadzenie i " czucie " auta oraz szybsza reakcja na zmianę kierunku.
    Ale masz rację. Ja nie traktuję auta jak pudło do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Auto też musi mi sie podobać, a felgi dla mnie stanowią bardzo ważną częśc tegoż wyglądu.
    Ale każdy ma inny gust. Dla mnie E38 na małej feldze wygląda karykaturalnie.
    Dla mnie samochód na za dużych felgach wygląda karykaturalnie, oczywiście rozumiem w pełni po co się to robi i zresztą sam przyznałeś, że chodzi o wygląd, więc co do tego się nie rozmijamy, co do gustów też racja i nieprawdą jest, że o gustach się nie dyskutuje, wręcz przeciwnie - większość naszych dyskusji w życiu to dyskusje o gustach i bardzo dobrze... To powiedzenie, że o gustach się nie dyskutuje jest tak samo niemądre jak 'wygląd nie ma znaczenia', ' liczy się wnętrze' itp. Chodzi tylko o to żebyśmy nie mieszali pojęć i tak jak kobiety się męczą w stringach bo są modne wielu z nas się meczy na jakichś dziwnych kołach bo koledzy to lubią i będą zazdrościć...
    Ostatnio edytowane przez Wiktor ; 28-10-2011 o 16:37 Powód: Brak polskich znaków!!!

Uprawnienia umieszczania postów