-
Początkujący Użytkownik
-
Doświadczony Użytkownik

Zamieszczone przez
Christoph
Tak, a skąd wiesz?
Jakiś czas temu tj. parę mieś. temu przeglądałem allegro i była do sprzedania....
Tak mi się spodobała, że zastanawiałem się, czy nie pojechać obejrzeć :D Pomyślałem: może wezmę jakiś kredyt...? :D Widać było, że jest b. zadbana no i pełen wypas ;)
No ale wiesz jak to jest, zwyciężył zdrowy rozsądek :D
A skojarzyłem ją po zdjęciach twojego nowego autka, które zrobiłeś w tym samym miejscu co starego i tyle ;)
P.s. Co ci nie pasowało w 740D...? :)
-
Początkujący Użytkownik
Dobrą masz orięntację.
Największe niedomagania w 740d jak dla mnie oczywiście to turbodziura, klekot na wolnych obrotach, no i kolor mi nie pasował. Jak kupywałem to mi kolega powiedział, że kolorem się nie jeździ. Ja jednak nie cieszyłem się z tego auta. W stosunku do V12 widzę teraz dość dużą różnicę przede wszystkijm w komforcie jazdy.
-
Początkujący Użytkownik
Robert,
Dzięki za cenne sugestje.
Szyba i nie tylko były sprawdzane przez kolegę z Mcarsu, więc wszystko jest OK poza drobnymi ryskami.
Co do ceny, to wolałbym się nie wypowiadać na forum w szczegółach.
Jesli chodzi o audio mimo, że mam DSP jakość dzwięku jest dośc słaba, oczekiwałbym nieco lepszych wysokich jak i niskich tonów, poza tym z tyłu słychac przewagę niskich tonów. Myślałem przede wszystkim o wymianie wzmacniacza i głośników na lepsze z zachowaniem wszystkich funkcji seryjnego zestawu.
Pozdrawiam,
-
Początkujący Użytkownik
Co do ceny, to wolałbym się nie wypowiadać na forum w szczegółach.
rozumiem :)
czyli niżej 37 :)
Jesli chodzi o audio mimo, że mam DSP jakość dzwięku jest dośc słaba, oczekiwałbym nieco lepszych wysokich jak i niskich tonów, poza tym z tyłu słychac przewagę niskich tonów. Myślałem przede wszystkim o wymianie wzmacniacza i głośników na lepsze z zachowaniem wszystkich funkcji seryjnego zestawu.
z audio ciężko cos bedzie zrobic, bo efekt bedzie niewspółmiernie niski do kasy w to włożonej, audio z dsp nie gra tak tragiczmie - nie przesadzaj :),wogle cięzko przerabia sie seryjny sprzęt w bmw a szczególnie w e38
kiery nie wymianiaj ta jest b.ładna,drewniania jest cieńsza,w navi 16:9 tez bym sie nie pchał,mała navi (jak działa) - wyglada jakos tak bardziej "firmowo" - duza wyglada jak dokładka moim zdaniem
Pozdrawiam,[/quote]
-
Początkujący Użytkownik
Zrobiłem aktualizację zdjęc. Zainteresowanych zapraszam do galerii.
Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów