Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 56 z 56

Wątek: [e38] 750i

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 740i
    Tak, a skąd wiesz?

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    730 V8 E32 ; E38 2.8 ; X2 X-drive 18d
    Cytat Zamieszczone przez Christoph
    Tak, a skąd wiesz?
    Jakiś czas temu tj. parę mieś. temu przeglądałem allegro i była do sprzedania....
    Tak mi się spodobała, że zastanawiałem się, czy nie pojechać obejrzeć :D Pomyślałem: może wezmę jakiś kredyt...? :D Widać było, że jest b. zadbana no i pełen wypas ;)
    No ale wiesz jak to jest, zwyciężył zdrowy rozsądek :D
    A skojarzyłem ją po zdjęciach twojego nowego autka, które zrobiłeś w tym samym miejscu co starego i tyle ;)

P.s. Co ci nie pasowało w 740D...? :)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 740i
    Dobrą masz orięntację.

Największe niedomagania w 740d jak dla mnie oczywiście to turbodziura, klekot na wolnych obrotach, no i kolor mi nie pasował. Jak kupywałem to mi kolega powiedział, że kolorem się nie jeździ. Ja jednak nie cieszyłem się z tego auta. W stosunku do V12 widzę teraz dość dużą różnicę przede wszystkijm w komforcie jazdy.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 740i
    Robert,

Dzięki za cenne sugestje.

Szyba i nie tylko były sprawdzane przez kolegę z Mcarsu, więc wszystko jest OK poza drobnymi ryskami.

Co do ceny, to wolałbym się nie wypowiadać na forum w szczegółach.

Jesli chodzi o audio mimo, że mam DSP jakość dzwięku jest dośc słaba, oczekiwałbym nieco lepszych wysokich jak i niskich tonów, poza tym z tyłu słychac przewagę niskich tonów. Myślałem przede wszystkim o wymianie wzmacniacza i głośników na lepsze z zachowaniem wszystkich funkcji seryjnego zestawu.

Pozdrawiam,

Co do ceny, to wolałbym się nie wypowiadać na forum w szczegółach.

rozumiem :)
    czyli niżej 37 :)

Jesli chodzi o audio mimo, że mam DSP jakość dzwięku jest dośc słaba, oczekiwałbym nieco lepszych wysokich jak i niskich tonów, poza tym z tyłu słychac przewagę niskich tonów. Myślałem przede wszystkim o wymianie wzmacniacza i głośników na lepsze z zachowaniem wszystkich funkcji seryjnego zestawu.

z audio ciężko cos bedzie zrobic, bo efekt bedzie niewspółmiernie niski do kasy w to włożonej, audio z dsp nie gra tak tragiczmie - nie przesadzaj :),wogle cięzko przerabia sie seryjny sprzęt w bmw a szczególnie w e38
    kiery nie wymianiaj ta jest b.ładna,drewniania jest cieńsza,w navi 16:9 tez bym sie nie pchał,mała navi (jak działa) - wyglada jakos tak bardziej "firmowo" - duza wyglada jak dokładka moim zdaniem

Pozdrawiam,[/quote]

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 740i
    Zrobiłem aktualizację zdjęc. Zainteresowanych zapraszam do galerii.

Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów