Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 39 z 39

Wątek: 6 PLN za 1 L zupki...

Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Cytat Zamieszczone przez EVAN Zobacz posta
    Zastanawiam się tylko co po obejrzeniu tych filmów się zmieni?
    Czy np Olejus myśli, że przy postawieniu krzyżyka na wiadomo kogo , paliwo będzie po 2zł, i dodatkowo Państwo będzie dodawać do każdych 40litrów paliwa płyn do spryskiwaczy?
    Ja od pewnego czasu nie ogladam takich filmów, ani nie czytam dziwnych stron np nowyekran.
    Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
    Ja staram sie robic swoję bo wiem, że jak nie zrobię to nie zarobię. A na szukanie drugiego dna, albo afery w każdym ruchu rządu czy opozycji poprostu nie mam czasu.
    Dlatego nie lubie takich tematów, które tylko wprowadzają niepotrzebne spięcia.
    Każdy się wyżali, nawrzuca PO,PIS, SLD czy innym i wróci do swojej roboty. Ot tyle będzie z tego tematu.
    Ja nawet Ciebie Evan rozumiem, bogatym za aktualnych rządów żyje się jeszcze lepiej, biednym bardziej biednie ! Ja nie mówię, że paliwo będzie po 2 zł ale po zmniejszeniu akcyzy o której mówił wicepremier dało by 50 - 70 groszy na litrze mniej.
    Ja zadaje pytanie sobie od 3 lat, co dobrego dla zwykłego zjadacza chleba zrobił aktualny rząd (abym to odczuł) ? Bo PIS nie zbudował 3 mln mieszkań ale dał możliwość wykupienia 10 mln za symboliczne 300 - 800 zł. Nie skroił na podatku VAT, i nie zabrał 3/4 z OFE do ZUSU aby załatać dziurę budżetową.

Co do nowegoekranu to nie wiem o co chodzi ... a ITI czy Agora to niby coś wyjątkowego czy jak do h... pana ?
    http://www.youtube.com/watch?v=eTHOb...eature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=EfWII6kUQF0
    I za to dostało się Staruchowi i kibicom :) bo jak widać Ci nie zostali ogłupieni przez TVN
    Ostatnio edytowane przez olejus ; 11-08-2011 o 15:30
    Pić trzeba ! Jeść można !

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Nie uważam się za bogatego więc nie wiem skąd u Ciebie takie przekonanie ;)
    Nigdzie nie napisałem , że ITI , TVN czy Agora to mój wyznacznik prawdy - są to tylko i wyłącznie Twoje domysły i to bardzo nietrafione. Właśnie dlatego napisałem to w poście powyżej. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. To tak jakbym napisał, że Paweł opiera się na informacjach TV Trwam i Radia Maryja więc jego poglądy są mocno skrzywione i tendencyjne.
    Dla mnie takie tematy nie mają sensu i tylko to chciałem przekazać.
    A Ty Pawle dalej prowadzisz styl PiSowsko-zaczepny--> wszyscy którzy mówią źle o PiSie kłamią i nie mają racji. ;)
    A kto choć troche popiera rząd to oszust i złodziej.

Tyle ode mnie.
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Znowu???????

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Niestety tak, ale jak już pisałem takie tematy przed wyborami będą się pojawiać ;)
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Cytat Zamieszczone przez olejus Zobacz posta
    bogatym za aktualnych rządów żyje się jeszcze lepiej, biednym bardziej biednie !
    Którą ze stron poznałeś z autopsji ?? Wzbogaciłeś się, czy zbiedniałeś ?? Mam nadzieję, że jako inteligentny człowiek świetnie wiesz, że to jest czysta demagogia.
    Gra muzyka

Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Cytat Zamieszczone przez WojtekD Zobacz posta
    Którą ze stron poznałeś z autopsji ?? Wzbogaciłeś się, czy zbiedniałeś ?? Mam nadzieję, że jako inteligentny człowiek świetnie wiesz, że to jest czysta demagogia.
    Zbiedniałem i z tego powodu nie zamierzam dać aktualnym rządzącym władzę.
    Pić trzeba ! Jeść można !

Vip Vip Awatar Wiesław
    BMW
    E 38 740d
    ej....ej... po co takie teksty... mam obrazek który uspokoi nerwowych w sam raz na taką okazję:
    instrukcja:
    Patrzeć, patrzeć, patrzeć .. aż się zapomni co się chciało napisać.
    polecam zamiast upomnienia od Admina.

Vip Vip Awatar hugoslawek
    BMW
    e38, 728i, manual, shadow line, 97' XI
    chciałbym tylko skromnie napomknąć że juz kilka razy rozpoczynały się takie "dyskusje" i zawsze były one duszone w zarodku (jeśli dotyczyły polityki lub religii).
    proponuje kochani admini i moderatorzy potraktujcie ten watek a wiec i samych siebie tak jak zrobilibyście to w przypadku gdyby wypowiadali się tu poczatkujący uzytkownicy....

polityka dzieli a my bracia i siostry powinnismy sie kochać a nie nienawidzić...:D:D:D:D

dziekuje

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Cytat Zamieszczone przez hugoslawek Zobacz posta
    proponuje kochani admini i moderatorzy potraktujcie ten watek a wiec i samych siebie tak jak zrobilibyście to w przypadku gdyby wypowiadali się tu poczatkujący uzytkownicy....
    Przemówiłeś mi do rozumu. Temat zamykam.
    Gra muzyka

Uprawnienia umieszczania postów