-
Zaawansowany Użytkownik
To jest dokładnie to auto http://allegro.pl/samochod-osobowy-i1752125082.html w sumie pojechałem obejrzeć tylko dlatego że mam blisko i jest w miarę dobry wypas lecz z nastawieniem że za tą kasę to dość ciężko coś sensownego wyłapać szczególnie patrząc po zdjęciach :) tak tak w tle to PGR - SKR czy jakoś tak. W każdym razie po dojechaniu na miejscu mile się zaskoczyłem ze szwagrem, miernik w jednym miejscu pokazał tylko malowanie na błotniku, środek dość zadbany wszystkie bajery działają to czego nie widać to elektryczne zagłówki tylnej kanapy no i long , zero rdzy oprócz tego błotnika gdzie miał zaprawkę, mechanicznie wygląda faktycznie na 150 tys, po wjechaniu na na kanał dalej miło zaskakiwała zero korozji minimalne wyciek z króćca wspomagania praktycznie niezauważalny pocenie się na łączeniu skrzyni z silnikiem, zawias oryginalny bmw, łącznik wału minimalnie sparciały wygląda jak by miał 150-200 tys. nie wypalone katy
No ale żeby nie było za kolorowo no to minusy
trochę widać że wpadł w ręce "tunera" czyli jak widać na zdjęciach wystający wydech z jednej strony (przerobiony oryginalny tłumik) z drugiej strony nie ma w ogóle końcowego tłumika.
Brak dolnej osłony silnika
Padnięty aku
Brak zmieniarki(niby jest ale nie ma kieszeni)
Próba zabudowy bagażnika głośnikami na szczęście łatwo to zdemontować
Opadająca podsufitka
Auto nie garażowane co widać po kierze przysmażonej słońcem i uszczelkach wokół szyb
Te nieszczęsne kluczyki ;/
Brak webasto i ksenonów, ogrzewania tylnej kanapy, dużej cześć narzędzi, i zasłonek bocznych lecz szyby są atermiczne
no i tyle
chciałem podjechać i podpiąć go pod kompa ale chyba nie ma to sensu brać sobie taki problem na głowe
Ostatnio edytowane przez x-factor ; 10-08-2011 o 21:54
Uprawnienia umieszczania postów