-
Doświadczony Użytkownik
A nie Dextron III ? Bo tam idzie trójka nie dwójka.
Widze masz Gos zwykły czy sekwencja?
Jeżeli nie będziesz miał problemów z kontrolą trakcji przepustnicą i ABSem to myśle że będziesz zył w zgodzie z tą E32
Widze popielniczke ci gdzieś wcieło. Na Zdjęciu nie jestem pewnien ale to chyba ten normalny grafitowy lakier chociaż wydaje mi się że jest jaśniejszy od tego co myśle ale wracając do koloru to 7mki w tym kolorze są mniej chętne do rdzewienia a u ciebie jak z blachą?
Ogólnie ładna i ma to co potrzeba by być zadowolonym Roletka jest skóra jest pewnie elektrycznie regulowana? Klimka i pełne obc.
-
Zaawansowany Użytkownik
tak dexron III po kilku pifkach to mi się mylą te cyferki:P
jest sekwencja i pałer rura ze stożkiem ...szukam oryginalnej puchy oraz rur łączących filtr z kolektorem:)
blacha prócz jakichś rdzawek naprawdę bardzo zacna:D
asr działa abs też jak dodaję gazu przepustnica elektryczna reaguje:D
planuję wymienić wahacze przednie bo swożnie skrzypieć zaczynają i amorki bo wydaje się jakby jeden gorzej pracował
nie mam popielniczki ale z czasem uzupełnię ten brak tak samo jak nowe przednie lampy bo świecą do d... i prawa jest wyrwana z zaczepów prze 180km/h mi raz wpadła do środka hehehe
mam małe problemy z elektryką tj. elektryka szyby kierowcy słabo praży ;P podskakuje mi wskazówka od prędkościomierza i czasem mi nie reaguje wyświetlanie informacji w zegarach
no i klasyczna sprawa wałek rozrządu zastanawiam się czy kupić głowicę nowy wałek koniki i zrobić głowicę i wrzucić ją czy rwać swoją i odstawić auto na tydzień celem zrobienia tej która jest w tym silniku ale z czasem ją dopieszczę zasadniczo narazie jest 100% radocha:D
-
Zaawansowany Użytkownik

A ta nalepka w nagrodę po 2tys km zrobionych na wakacjach:D moja 3cia dziewczyna mknęła płynnie i miękko prze polskie pseudo autostrady:D czasami nawet blisko ok. 200km/h:) naprawdę cudownie:D
-
Doświadczony Użytkownik
-
Zaawansowany Użytkownik
dziś mnie kolo w audi za tą nakleje próbował dojechać:D
-
Początkujący Użytkownik
e32 to nie jakiś golf żeby go obklejać, osobiście mi się nie podoba :P
Ale to Twoje auto więc robisz z nim co chcesz :)
-
Doświadczony Użytkownik
a tam bez przesady jedna mała naklejka to nic
-
Zaawansowany Użytkownik
Przecież to nie naklejka empałer almot pajonier na szybie naklejeczka jest mała i subtelna:) znaczy przekaz niektórych bardzo denerwuje...wczoraj bardzo dotknięty się poczuł jakiś pajac w volvo 2,5d hahaha ja ta naklejkę mam dlatego,że ja poprostu nie lubię diesli a naklejka mnie śmieszy i według mnie to pasuje w takiej dużej benzynie:d
-
Zaawansowany Użytkownik

o to moja bunia z profilu mam pytanie do szanownego grona czy nie uważacie,że nieco nisko stoi z tyłu??
mam jakieś 50litrów w zbiorniku gazu oraz 50litrów benzyny
czy ktoś ma wymiar jak powinna wysoko stać bunia bo może jak będę zmieniał amorki to rzucę się na kpl sprężyn?
-
Doświadczony Użytkownik
Koła 15 profil widać nieco się chowa w nadkole stoi troche za nisko. i wątpie że ma obniżane sprężyny powinieneś mieć mniej więcej tyle miejsca żebyś mógł tam wsadzić lance od myjki i swobodnie obmyć nadkole tyle miejsca jest w seri na kole 15"
Uprawnienia umieszczania postów