Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Poka¿ wyniki od 51 do 57 z 57

W±tek: Bluetooth nie ³±czy siê z telefonem w e65.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    May 2016
    BMW
    phaeton
    Sk±d
    ³ódzkie
    Czy jest mo¿liwo¶æ zapisania numerów w ksi±¿ce samochodu? U mnie wsxystko siê fajnie ³±czy, kontakty sie przenosz± do samochodu ale jak chce wybraæ kontakt np na W czy R to muszê przelecieæ ca³± liste. Przy 400 kontaktach to zejdzie z 5minut.

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar DjAxel
    Do³±czy³
    Oct 2016
    BMW
    E65 730d
    Sk±d
    Chorzów
    Blog
    2
    Cytat Zamieszczone przez euro_tuned Zobacz posta
    Jednak nie. Poczeka³em do¶æ d³u¿sz± chwilê - w koñcu siê odnalaz³o. Robi³em to w trakcie jazdy, mo¿e mia³ wp³yw na to w³±czony silnik, ale w±tpiê. Mia³em potem jeszcze problem bo telefon wymaga³ kodu dostêpu aby po³±czyæ siê z samochodem. Na szczê¶cie wzi±³em ksi±¿kê serwisow±, w niej by³a jaka¶ kartka, wszystko po niemiecku ale po angielsku by³o napisane: bluetooth passkey. Odnalaz³em tam cztery cyfry, wstuka³em w telefon i to by³o akurat to.
    Aha i jeszcze jedno pytanko: czy ta us³uga ogranicza siê tylko do wstukiwania numeru z tej wysuwanej klawiatury i odbierania po³±czeñ guzikiem na kierownicy?
    Czy mo¿na np. wy¶wietliæ na ekranie jako¶ kontakty lub jeszcze co¶ innego

pozdrawiam
    Witam Pamiêtasz mo¿e ten kod czterech cyfr ?

yazg.o.t. Vip Awatar yaz
    Do³±czy³
    Jan 2011
    BMW
    e243164gt
    Sk±d
    in±d
    Blog
    14
    Kod dla ka¿dego modu³u BT jest inny.
    Powinien byæ on równie¿ na naklejce na samym module.

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar twin7
    Do³±czy³
    Dec 2014
    BMW
    E65 735i + E65 730d
    Sk±d
    Szczucin-Antwerpen
    INSTRUKCJA DOPOSA¯ENIA E65 W BLUETOOTH
    Je¶li kto¶ jeszcze nie znala¿³
    http://7er.pl/showthread.php/47845-D...ight=bluetooth

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar DjAxel
    Do³±czy³
    Oct 2016
    BMW
    E65 730d
    Sk±d
    Chorzów
    Blog
    2
    Ok znalaz³em ale nie dzia³a. Zakupi³em now± kartê i zrobi³em przekierowania swojego tel na odrzucone i po za zasiêgiem. Dz³a rewelacyjnie bez przeróbek i kopania w elektronice. My¶lê ¿e to dobre rozwi±zanie. W koñcu moja Becia jest warta osobistego telefonu :-)

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2014
    BMW
    e38
    Sk±d
    Gorzow Wlkp

Panowie mam pytanie. Myslalem, ze w kazdej e65 po lifcie jesli ma telefon to jest on w szufladzie pod miejscem na plyte CD. U mnie w e65 2007r nie ma nic w szufladzie za to jest w podlokietniku miejsce na telefon oraz wyjscie aux. Czy byla taka opcja ?

Vip Vip Awatar sebobass
    Do³±czy³
    Mar 2008
    BMW
    e66 750Li
    Sk±d
    Tarnobrzeg
    Tak ja mam dok³adnie tak samo. £±czysz swój telefon z autem przez bluetooth i u¿ywasz zestawu glosnomowiacego. Ta sluchawka w szufladzie jest do tego jak bys chcial zeby telefon w aucie mial inny numer. Miejsce w podlokietniku to uchwyt do adaptera snapin jak masz iphona to mo¿esz taki adapter do niego kupiæ i w czasie jazdy telefon bêdzie Ci siê ³adowa³ i mia³ zasiêg wzmocniony przez anteny w aucie.

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •