Czy jest możliwość zapisania numerów w książce samochodu? U mnie wsxystko się fajnie łączy, kontakty sie przenoszą do samochodu ale jak chce wybrać kontakt np na W czy R to muszę przelecieć całą liste. Przy 400 kontaktach to zejdzie z 5minut.
Czy jest możliwość zapisania numerów w książce samochodu? U mnie wsxystko się fajnie łączy, kontakty sie przenoszą do samochodu ale jak chce wybrać kontakt np na W czy R to muszę przelecieć całą liste. Przy 400 kontaktach to zejdzie z 5minut.
INSTRUKCJA DOPOSAŻENIA E65 W BLUETOOTH
Jeśli ktoś jeszcze nie znalażł
http://7er.pl/showthread.php/47845-D...ight=bluetooth
Ok znalazłem ale nie działa. Zakupiłem nową kartę i zrobiłem przekierowania swojego tel na odrzucone i po za zasięgiem. Dzła rewelacyjnie bez przeróbek i kopania w elektronice. Myślę że to dobre rozwiązanie. W końcu moja Becia jest warta osobistego telefonu :-)
Panowie mam pytanie. Myslalem, ze w kazdej e65 po lifcie jesli ma telefon to jest on w szufladzie pod miejscem na plyte CD. U mnie w e65 2007r nie ma nic w szufladzie za to jest w podlokietniku miejsce na telefon oraz wyjscie aux. Czy byla taka opcja ?
Tak ja mam dokładnie tak samo. Łączysz swój telefon z autem przez bluetooth i używasz zestawu glosnomowiacego. Ta sluchawka w szufladzie jest do tego jak bys chcial zeby telefon w aucie mial inny numer. Miejsce w podlokietniku to uchwyt do adaptera snapin jak masz iphona to możesz taki adapter do niego kupić i w czasie jazdy telefon będzie Ci się ładował i miał zasięg wzmocniony przez anteny w aucie.