-
Zaawansowany U¿ytkownik
witam
mam taki problem, udalo mi sie wykryc telefon ale on zada kod pin a nie wiem jaki on jest slyszelam ze gdzies jest jakas tabliczka w aucie min. z tym kodem, czy moze ktos wie gdzie ona jest badz jak rozwiazac ten problem ? z gory dziekuje za pomoc
-
Do¶wiadczony U¿ytkownik
Zawsze wymaga kod dostêpu. Mój np. by³ na takiej kartce w instrukcji obs³ugi. Nie pamiêtam dok³adnie co na tej kartce by³o, ale s³owo bluetooth naprowadzil mnie ¿e to to. Dok³adniej to na tej kartce by³a nalepka i wzia³em pierwszy 4cyfrowy kod i spasowa³o. Co do tabliczki to nie wiem czy taka jest. Mo¿e kto¶ jest lepiej zorientowany ode mnie.
-
Zaawansowany U¿ytkownik
w tym jest problem ze ja takiej kartki nie mam a cos obilo mi sie o uszy ze ten kod jest gdzies w aucie tylko nie wiem gdzie ???
-
Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
a jaki kod wpisales do telefonu?
-
Zaawansowany U¿ytkownik
probowalem rozne ale bez skutku... mam tez bmw e90 i tam wpisuje kod w tel i taki sam w i drivie i wszystko chodzi a tutaj tel wyrzuca ze kod jest nie poprawny i nie chce potwierdzenia w i drivie zreszta po co jak pisze ze jest z³y... gdzies na jakims forum przeczyta³em ze ten kod jest gdzies w aucie ale nie wiem czy to prawda, sam nie wiem co robic z tym... probowalem 1234,1111,0000,0001 itp
-
Zaawansowany U¿ytkownik
dla przysz³ych poszukiwaczy kodu pin ! tabliczka min. z kodem pin znajduje sie w bagazniku na module bluetooth po stronie kierowcy, zeby sie do niej dostac trzeba sciagnac lewe poszycie bagaznika
-
Zaawansowany U¿ytkownik
Kod do sparowania telefonu z modu³em bluetooth mo¿na odczytaæ bezpo¶rednio z modu³u za pomoc± Inpy lub DIS'a
-
Zaawansowany U¿ytkownik
Je¶li bluetooth w telefonie jest pe³ni kompatybilny z tym w samochodzie to na ekranie bêdziesz mia³ równie¿ ksi±¿kê telefoniczn±.Obojêtne czy to przed czy poliftowe auto. Na stronie BMW polska jest zak³adka z list± telefonów kompatybilnych z systemami stosowanymi w BMW. Je¶li telefon jest na li¶cie jako kompatybilny ,ale brak jest ksi±¿ki telefonicznej na monitorze lub s± jakie¶ inne mankamenty to konieczny jest update oprogramowania sterownika zestawu g³o¶nomówi±cego.
Ostatnio edytowane przez Replay 1999 ; 12-09-2011 o 21:16
-
Do¶wiadczony U¿ytkownik
Tak, kontakty s± w zak³adce: "A-Z". Bardzo przydatna rzecz.
-
Zaawansowany U¿ytkownik
ja mialem taka sytuacje ze kontakty musialy byc zapisane w pamieci telefonu (nie na karcie) zeby byly widoczne na ekranie w aucie
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
- Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
- Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
- Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
-
Zasady na forum