Czyli jak mam czytnik z wielkim napisem dvd ptodukcja z listopada 2004 to mam napewno nav02?Sciagnalem sobie mapy z chomika i ptoboeslem nagrac wielokrotnie na rozne plyty i nie dzisla mi ta mapa
Czyli jak mam czytnik z wielkim napisem dvd ptodukcja z listopada 2004 to mam napewno nav02?Sciagnalem sobie mapy z chomika i ptoboeslem nagrac wielokrotnie na rozne plyty i nie dzisla mi ta mapa
Ewentualnie jeszcze musisz zrobić upgrade softu.
Ale to raczej jak chcesz mapy na DVD-DL
Na single layer powinno chodzić.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
No to sprobuje z softem jeszcze. Dzieki zq podpowiedz
panowie ja mam czytnik cd - mogę kupić ten najnowszy na dual dvd i będzie działać ?
Nagrałem już 3 płytkę do mojej nawi i nie czyta co zrobić co jest nie tak ?
dzieki mam dvd w kółku
Dzieki
Panowie kupiłem na allegro od gościa nagraną cd na 2015 w tym Polskę ,a le coś nie chce mi chodzić niby widzi ulice gdzie jestem , ale jako sama navi nie chodzi czy trzeba coś wgrać ? Jestem ciemny w tym , płyta cd , a napęd dvd autko z 2003 e 65
Czy w czytniku CD z 2001 roku w e65 zrobię upgrade softu żeby mieć na poliftowym MMI perspektywe czy muszę mieć czytnik DVD ?
Cześć,
pytanie mam następujace.
Ponieważ zachciało mi się dłubać zreanimowałem napęd od nawigacji i wreszcie ożyła na ekranie. Jak to ustawić żeby działało poprawnie? Ustawiłem sobie trasę docelową ale wg navi dojechałem wioskę obok i to przez bezdroża będąc fizycznie u celu? Trzeba jej ustawić przed wyjazdem miejsce w którym się znajduje czy jak?
Witam,
Panowie wiecie gdzie powinien być ten żółty kabel?
To jest kostka od czytnika DVD nawigacji w bagażniku
Pacjent e65 2003 rok
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez blazinho ; 09-04-2024 o 20:12