-
Doświadczony Użytkownik
To może ja dorzucę swoje:
PROSTOTA w naprawie - to zaleta co prawda ogólnie aut z lat '90. BMW zainwestowało w dobre, sprawdzone i mało awaryjne tradycyjne elementy.
PRZEMYŚLANA KONSTRUKCJA MECHANICZNA - tutaj jest wiele rzeczy dobrze przemyślanych. Dla porównania, wymiana świec w Fordzie Galaxy z V6. Kto zgadnie, co trzeba zrobić, żeby wymienić świece najbliżej ogniościanki?
SILNIK V8 - o dowolnej pojemności generuje przepiękne brzmienie, nawet w serii.
DYSKRECJA - dyskretny wygląd i klasyczna stalowa bryła bez zbędnych detali. Genialne!
PRAWDZIWE DREWNO, PRAWDZIWA SKÓRA - bardzo podobało mi się święte oburzenie na forum, jak ktoś zapytał o panele drewnopochodne. Klasa!
KOMFORT JAZDY I PROWADZENIE - faktycznie, nie czuć jakby to był autobus. Gdy trzeba, auto jest stateczne płynne, miękkie, a gdy sprowokuje się je to pokazuje pazurki i zachowuje się zwinnie
OPADAJĄCE KOPARKI LUDZI - bezcenne doświadczenie - iluż już mi zazdrości i się ogląda za autem. A najlepsze są miny jak zawracając przydepnie się na S i słychać ryk V8, pisk opon, siwy dym z opon i hałas opadających szczęk.
DUMA I MINY INNYCH KLIENTÓW NA WARSZTATACH - lampią się na te nasze silniki i wymiękają. A mechanik, który miesięcznie przerabia przez kanał 150 samochodów zwraca uwagę na nasze i je chwali to dodatkowa duma
ŚWIADOMOŚĆ DOBREGO WYBORU - mam poczucie, że wybrałem auto, o którym zawsze marzyłem i wiele po nim oczekiwałem po tych marzeniach. I nie zawiodłem się.
BRAK CHĘTNYCH DO ZAKUPU I KRADZIEŻY TAKICH AUT - ludzie żyją stereotypami (Będziesz Miał Wydatki, drogie części, dużo pali, uważaj na stare automaty itp.) - i niech sobie tam żyją. My wiemy, że jest inaczej - dzięki takim ludziom auta są dla nas, miłośników Marki. Złodzieje nie imają się bo nie ma jak tego potem upłynnić itp.
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów