-
Doświadczony Użytkownik
PRZEDEWSZYSTKIM!!
-JAKOSC WYKONANIA ELEMENTOW WYKONCZENIA!( vs golfy astry itd... kierownice plastiki etc)
-PRESTIZ(kolega wyzej juz mowil ale ja doidam ze na moje auto gapi sie 95 na 100 osob:) moze przez swiatelka itd:P)
-OSIAGI(wiadomo o co chodzi:) 3 but i NIE MA ***A NA TRASIE tezmacie wrazenie ze nasze auta pokazuja pazurek dopiero od 150? chociaz na starcie wczoraj malego crz hybryde 160 koni wciagnalem takze ze startu tez nie sa mulowate )
-PROWADZENIE(nawet jak to auto leci bokiem to jest wszechobecny SPOKOJ tak samo przy 180 czy 200 - S P O K O J)
-WYPOSAZENIE( np. co mi dadza 4 elektryczne szyby w 607ce jak musze czekac z przyciskiem az sie zamknie)
-ILOSC TYCH AUT (to nie to samo co 3, 5, golfy focusy a4 itd...)
-(uwaga trudne slowo:D) TRUDNOSC W ZWIESNIACZENIU AUTA:d( typu tjuning progi zderzaki skrzydla itd:P naprawde ciezko ****** ten wyglad:P)
-BEZPIECZENSTWO!!! (skosilem e32 LAMPE(taka murowana w sumie to slup energetyczny) i dojechalem do domu:) po czym odkrecilem maske i blotnik i przykrecilem nowe i? WSZYSTKIE KRESKI SIE ZGADZALY! kochane 2 tony:D)
-SWIATLA!!(jakos lamp:) jechal ktos omega?:> voyagerem? a4?... wiecie o czym mowie:) )
-moja kocham jeszcze za 4 rury z ktorych wydobywa sie naprawde soczysty dzwiek:) i nie jest to dzwiek 1.5 hondy tylko V8:) (anegdotka: ostatnio na parkingu ZNOW wlaczyl sie alarm w innym aucie jak odpalilem babke:D)
-WIELKOSC!(wiecie panowie ile z tylu jest miejsca jak sie przednie siedzenia da do przodu calkiem...:Dmaly pokoik ladne lozko i duzo gadzetow do zplapania itd:D)
-WYGLUSZENIE(slychac cos z zewnatrz?:>)
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów