Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Witam, BMW 728

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar brunoz
    BMW
    E38 740iA
    Blog
    11
    extino, co tam nabroiłeś w tej 728, że ma popękane tarcze i walnięty komputer?
    Nein! Mein Schnitzel!

studiomaxmedia.com Vip Awatar extino
    BMW
    BMW E32 740i V8 M62 1992 SHADOWLINE/E38 750i V12 M73 1999 / E65 745i V8 2002

Cool

Nic w hamulcach nie robiłem i w zawieszeniu o czym klient wie a komputer od gazu jest dobry tylko OMVLi kiepsko zamontowany przez warsztat no mazurach z 4 lata temu jak to wynikało z papierów i zabardzo nikt nie serwisował instalacji LPG od nowości może gąsior by coś więcej na temat LPG powiedział w tej kwestii ale jak ja auto sprzedawałem to bez LPG, LPG na życzenie klienta podłączyłem przy nim na poczekaniu spowrotem pod silnik i nie dawałem mu gwarancji na to ze LPG będzie działać. Osobiście wole paliwo dlatego LPG po remoncie silnika nie było wogule podłanczane pod silnik, wcześniech gaz chodził ale chodził bo chodził w reanimacje gazu sie nie bawiłem tylko wylotka LPG była po remoncie silnika.
    Cytat Zamieszczone przez brunoz Zobacz posta
    extino, co tam nabroiłeś w tej 728, że ma popękane tarcze i walnięty komputer?
    Jeśli chodzi o czujniki to po podłączeniu gazu komputer wyżucał błąd czujnika reduktora gazu i przerywał autokalibrację.

Uprawnienia umieszczania postów