Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 103

Wątek: Spot Warszawa 29.03.08

Vip Vip Awatar casi123
    BMW
    e-38 750
    I jeszcze mała dygresja. dowiedziałam sie dzis ze mam nic nie warte auto :( ale poprawilismy sobie humorki nowymi lampami na tył: diodowe :D :D :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65
    Cytat Zamieszczone przez casi123
    Tomeczku Tobie podziekuje osobiscie :D :D :D masz u mnie zimne piwko na Molo :D
    Hehe :D dzieki, ale jak juz to zimne mleko :D
    5.0 V8 IROC-Z28

Vip Vip Awatar Pablo_gl
    BMW
    E65 740d, E38 740i
    Cytat Zamieszczone przez MiBhell
    Cytat Zamieszczone przez Pablo_gl
    No a do kogo? ;)
    To wybacz ale sie pogubiłem i nie wiem o czym piszesz ;)
    No o tym że nie zajechałeś swoją miłością do Wawki, a o czym heheh ;)
    Dreams from Dreams - 7er...

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW 7系列
    dowiedziałam sie dzis ze mam nic nie warte auto :( ale poprawilismy sobie humorki nowymi lampami na tył: diodowe :D :D :D
    1. od kogo się tego dowiedziałaś? :)
    2. zapodaj foty lampek, niejeden raz padało na Forum pytanie jak to wygląda
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    730 V8 E32 ; E38 2.8 ; X2 X-drive 18d
    Augustów jest ciekawy i tani albo coś bliżej stolicy :)[/quote]
    Augustów super sprawa, często tam bywam u rodzinki :D
    Tylko może jak zrobi się już naprawdę ciepło, żeby można było się trochę pochlapać w jeziorku ;) Na taki wyjazd bym się pisał :)

Vip Vip Awatar casi123
    BMW
    e-38 750
    @MICHAL_5000- dzis mielismy wycene szkody(otarcie w Wa-wie).Wycena przyzwoita lecz z tytułu amortyzacji(auto powyzej 10 lat) Hestia potraca 70% kwoty.Pozostale "az 30%" jest dla nas.Gdybysmy mieli nowe Tico dostalibysmy wiecej kasy.
    fotki zrobie po zrobieniu auta ale jak dla mnie sa fajowe! :D :D :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65
    @MICHAL_5000- dzis mielismy wycene szkody(otarcie w Wa-wie).Wycena przyzwoita lecz z tytułu amortyzacji(auto powyzej 10 lat) Hestia potraca 70% kwoty.Pozostale "az 30%" jest dla nas.Gdybysmy mieli nowe Tico dostalibysmy wiecej kasy.
    fotki zrobie po zrobieniu auta ale jak dla mnie sa fajowe! :D :D :D
    Az 70% ?? Mi potracili za amortyzacje rowno 50%, a nasze fury sa w takim samym wieku.
    Firma firmie nierówna....
    5.0 V8 IROC-Z28

Zaawansowany Użytkownik Awatar hrabia81
    BMW
    Chwilowo brak
    wszyscy patrza jak wycenia pzu i wyceniaja wedlug tego mi 12 kwietnia konczy sie ubezpieczenie i chodzac i dowiadujac sie w roznych firmach o kwote ubezpieczenia az mi sie wlos zajezyl ile kosztuje caly pakiet ubezpieczenia dla porownania axa 12 000 warta 5700 pocztowy 4700 (tylko ze kto slyszal o pocztowym) liberty direct 6800 mtu 5800 po uslyszeniu takich kwot opadly mi rece przeciez bez znizek za caly pakiet w compensie zaplacilem 2800 a tu taki skok (teraz najlepsze wykupujac caly pakiet ubezpieczenia w compensie babka ktora mi to zalatwiala nie policzyla oc i rok czasu slownie rok jezdzilem bez oc i teraz cos do smiechu policja trzymala mnie podczas roku trzy razy i nie kapneli sie ze nie mam oc w sumie ja tez o tym nie wiedzialem) ale nareszcie znalazlem w ptu caly pakiet 2200 zl za caly rok. a jezeli chodzi o wycene to w tamtym roku moj samochod byl wart 45 000 a w tym 23 000 50% ceny w dol w ciagu roku. co do jakiegos spotkania to neuf ma racje moze cos w augustowie albo moze w minsku mazowieckim 50 km od warszawy i slowik bylby zadowolony bo z minska do miejsca o ktorym z nim rozmawialem pod maximusem jest okolo 30 km http://www.eholiday.pl/noclegi-7664.html

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Cytat Zamieszczone przez Słowik
    Augustów jest ciekawy i tani albo coś bliżej stolicy :)
    Augustów super sprawa, często tam bywam u rodzinki :D
    Tylko może jak zrobi się już naprawdę ciepło, żeby można było się trochę pochlapać w jeziorku ;) Na taki wyjazd bym się pisał :)[/quote]

no widzisz, byl zlot na zachodzie polski, centralnej czesci to moze cos zrobimy na wschodzie :-) a tak powaznie to gdyby ktos byl chetny na spot czy zlot w okolicach augustowa to prosze o glos, gwarantuje dobra zabawe, augustowskie klimaty :-) cieplą wode i noclek w kwocie okoo 50zl dotego zimne piwko, duzo grila i jeszcze zalatwie jakis zespol aby nam przygrywal (serio, stare kontakty sie jeszcze trzyma) oczywiscie jeszce trzeba troszke poczekac ale pogoda coraz lepsza:-)

mozna tez trafic na impreze w stylu "plywanie na byleczym" a planach przyklado przejazd szlakiem turystycznym z augustowa do np puszczy bialowieskiej, zwiedzenie muzeum rolnictwa, no i zobaczyc żubra :-)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    728 e38
    Cytat Zamieszczone przez krzywy191
    no i zobaczyc żubra :-)
    a po co go ogladac? nie lepiej w gebe lac? :hah:
    "With Great Power, Comes Great Responsibility"

Uprawnienia umieszczania postów