Strona 8 z 11 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 103

Wątek: Spot Warszawa 29.03.08

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E46 328Ci
    @Sebek - spoko możesz mnie wykluczać, ale spotu w Wawie nie chcę organizować nigdy, bo się będę starał a później mnie wszyscy będą chcieli ukamieniować, bo zupa była za słona, tzn deszcz padał i korki były ;D

@Olejus - Ja też teraz myślę, że było spoko, ale jak wróciłem miałem niedosyt, że przez te korki i pogodę nie zdążyliśmy nawet pogadać z większością uczestników.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    728 e38
    Cytat Zamieszczone przez olejus
    A jaki nick ma kolega który zmusił policjanta do kontroli ?? Bo o ile dobrze pamiętam to chciałem mu dać migacz ale nie chciał pomarańczowego :D
    To ja ;) ale juz mam nowy :] ktory lepiej trzyma sie od orginalnego :D
    p.s dzieki za dobre checi :)

A spot sam w sobie byl bardzo fajny ;)
    "With Great Power, Comes Great Responsibility"

Zaawansowany Użytkownik Awatar hrabia81
    BMW
    Chwilowo brak
    podobno obylo sie bez mandatu. z tego co wiem nosek wyjezdzal z domu z kierunkiem tylko po drodze do wolomina gdzies go zgubil. pozdrawiam ekipe z bialegostoku (neuf krzywy nosek) oraz sebe i olejusa (olejus napewno sie odezwe wiesz o co chodzi ;) )

Vip Vip Awatar MiBhell
    BMW
    ex. E32 735iA
    Cytat Zamieszczone przez Pablo_gl
    No a do kogo? ;)
    To wybacz ale sie pogubiłem i nie wiem o czym piszesz ;)

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Hrabio !!!! my musimy jakąś imprezę integracyjną w regionie zrobić :) znaczy sie grill piweczko i umyte maszynki :) oczywiście zwołamy wszystkich ludzi chętnych i coś konkretnego stworzymy :) Augustów jest ciekawy i tani albo coś bliżej stolicy :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    728 e38
    Cytat Zamieszczone przez hrabia81
    podobno obylo sie bez mandatu. z tego co wiem nosek wyjezdzal z domu z kierunkiem tylko po drodze do wolomina gdzies go zgubil. pozdrawiam ekipe z bialegostoku (neuf krzywy nosek) oraz sebe i olejusa (olejus napewno sie odezwe wiesz o co chodzi ;) )
    hehe nawet nie podobno tylko napewno :) pan policjant chyba sie przestraszyl kiedy zatrzymalo sie ok. 30 samochodów :) a kierunek wypadl mi jakies 20-30km od białegostoku ale udalo mi sie go odzyskac (nawet sie nie pobił!) niestety pozniej znowu mi wypadl - tym razem juz w Wa-wie gdzies w drodze do Real'a.

Neuf a co do spotu regionalnego jestem jak najbardziej za! :) a jezeli dobrze sie zakrecimy dobrze po miescie to moze przyjechac spora ilosc samochodów :D

Hrabia dzieki i nawzajem :)
    "With Great Power, Comes Great Responsibility"

Vip Vip Awatar casi123
    BMW
    e-38 750
    Cześć Wszystkim. Tak sobie czytam i czytam i może napisze wkońcu coś od siebie. Emocje po spocie już opadły.Dla organizatorow należą sie Wielkie Ukłony!!!!!! przy takiej pogodzie impreza nie była idealna , ale nie było alternatywy.Pomimo naszych przygód :( jesteśy zadowoleni że tam byliśmy. Oczywiscie jest nie dosyt że nie rozmawialiśmy ze wszystkimi i osobiście nie poznaliśmy kolegów znanych tylko pod nikami. Ale mam nadzieje że po każdym spocie bedzie tylko lepiej :D Też myśle że juz takiej ilosci aut nie uda się osiągnąć.

co do spociku na ziemi białostockiej jestem zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D przynajmniej odwiedze rodzine.

Dzieki za zielonego :D :D :D mam nadzieje ze to nie żart na 1 kwietnia.
    Podziekowania dla Evana ,Anatola i ...........?(nie znam niku :D ) za eskorte z Placu Bankowego.

Pozdro dla BIGPUNA :D :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65
    A mnie to nie podziekujesz casi123 ? Za eskorte z Olsztynka do Wawy ? :P
    5.0 V8 IROC-Z28

Vip Vip Awatar casi123
    BMW
    e-38 750
    Tomeczku Tobie podziekuje osobiscie :D :D :D masz u mnie zimne piwko na Molo :D

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    W takim razie i ja piwko na molo poproszę - może bez zasług ,ale chętnie poprostu bym piwko na molo wypił :)

Casi a my chyba rozmawialiśmy pod parasolem na parkingu pod pałacem :) :) :) o ile się nie mylę :)

Uprawnienia umieszczania postów