Patent z odciąganiem hamulca do góry już sprawdzałem, niestety światło stopu dalej świeci. Gaśnie dopiero jak kilka razy ponaciskam pedał hamulca.
Patent z odciąganiem hamulca do góry już sprawdzałem, niestety światło stopu dalej świeci. Gaśnie dopiero jak kilka razy ponaciskam pedał hamulca.
A szukałeś czy masz może kable poprzecierane albo zwarte? Co się stanie jak odłączysz wtyczkę od włącznika na pedale?
Nein! Mein Schnitzel!
Nie wyjmowałem tylko trochę się pogimnastykowałem (nogi na fotelu, plecy na podłodze, głowa pod kierownicą). Trytki zakładasz, zaciągasz i potem obcinasz ten wystający pasek. U mnie nadal działa ;)
Jakby powiedział dr Miodek: "obie formy są poprawne i funkcjonują równolegle w języku polskim"![]()
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 07-08-2012 o 20:17
...dziękuję, jutro zaczynam gimnastykę :-)
dopiszę się do tematu :) dziś nagle światła stop świeciły cały czas....po przeczytaniu tematu popatrzyłem u mnie co i jak i zamiast zakładania trytek , trytytek czy binderek ja po prostu podgiąłem blaszkę na pedale hamulca kombinerkami i jest miodzio :) dodam że pojawiał mi się czasami komunikat bremsil elektrik,po tej operacji na chwilę obecną też spokój :)
Damian, to spróbuj tę "blaszkę" podgiąć kombinerkami w automacie :D