Witam, z tej strony Sebo, na codzień śmigam i dopieszczam brązową E32, są na nią plany, lecz narazie doprowadzam ją do ideału. Fotki jutro!
Witam, z tej strony Sebo, na codzień śmigam i dopieszczam brązową E32, są na nią plany, lecz narazie doprowadzam ją do ideału. Fotki jutro!
Witam :)
Gra muzyka
Witam!
Zapowiada sie interesujaco wiec czekamy na wiecej
Tak jak obiecałem - trochę więcej o aucie:
Jak widać BMW E32, niezniszczalny silnik m30b30, rok 1988. Aktualnie wygląda to tak:
Jak już pisałem wcześniej auto narazie doprowadzam do fajnego stanu a około października zaczynam realizować małe plany na nią ale to zostawię w tajemnicy, będzie grubo. Ciekawie wygląda połączenie brązowego lakieru nerzbraun metallic z brązowym wnętrzem, niestety welur, ale będzie skóra:
I jeszcze kilka fotek z pomarańczą z przodu, której już nie ma:
Pozdrawiam!
Witam,
bardzo ladna 7 i ten kolorek
Witam,
poznaje miejscowki na fotach ...
Jezeli sie nie myle sa to hale ZNTK, mozesz zdradzic od ktorej strony da sie tam wjechac do srodka ?
Z checia spotkal bym sie tam na spota fotograficznego - Wieslaw z Lubania tez by na pewno dojechal.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
witam pozdrawiam
moje bmw e38
Siema bardzo ładny kolor :) Lepsze koło ja bym poadził lekko na glebe ,lampy typu black hella chociaż Yellow hella też może ciekawie wyglącać i cacy :)
Dokładnie będę szedł w tym kierunku, mam jeszcze kilka pomysłów w głowie :)
A co do miejscówki to dokładnie tak jak mówisz Sebek - są to hale byłych ZNTK. Można wjechać tam nawet nisko położonym autem, ale sam wjazd jest wąski i E32 ledwo wchodzi. Zjeżdżasz z ulicy Kościuszki na Gazową i jedziesz w dół do końca, później zauważysz po prawej główny wjazd byłych zakładów, wjeżdżasz i przed sobą masz wieeelkie hale - znajdziesz w ścianie wycięcie (widać je na moim zdjęciu z zielonym graffiti) i jesteś na hali. Pomysł na małego spota całkiem niezły, na hali wychodzą świetne zdjęcia.
Siema
Jaki to dokładnie kolor auta? Vulkan coś tam?