Pokaż wyniki od 1 do 10 z 84

Wątek: Ile straciło koni?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar szajboos
    BMW
    e38 730d i Peugeot 806 2.0 HDi
    Cytat Zamieszczone przez Zdzira 850I Zobacz posta
    że myślimy, że nie wiadomo jak zauswa a na dordze wszystko wychodzi

Wychodzi co? Bo Astra ważąca 1,5 tony z silnikiem 1.9 CDTi 150KM wciągała bez bólu mocniejsze benzyny na drodze? Dajcie sobie ludzie powiedzieć że takie M62 jest technicznie 100lat świetlnych za głupim M57. Nowe diesle naprawdę są szybkie i to bardzo.

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez bitek-bitek Zobacz posta
    Takie audi 3.0 w rolnictwie to 4,4 na miękko bez kick downa.
    Mało jeszcze wiesz :sarcastic:

Cytat Zamieszczone przez szajboos Zobacz posta
    Dajcie sobie ludzie powiedzieć że takie M62 jest technicznie 100lat świetlnych za głupim M57. Nowe diesle naprawdę są szybkie i to bardzo.
    Jasna sprawa. A może jeszcze audi po jakimś dobrym "chips-ie" to już w ogóle nie ma co gadać.

Kiedyś już o tym pisałem.Brałem udział w takich naszych wyścigach na 1/4mili. Próbowałem się trzy razy z 750i z 98r i dostała 3razy baty.Ok-tylko że przy trzecim starcie wywaliło błąd skrzyni,ok mogła być zajechana i przez to nie jechała jak powinna.

Druga e38 jaka startowała ze mną to m60b40 manual i muszę was zasmucić ale też dostała bęcki. Gorsze jest to że na pierwszych metrach nawet z 328 nie miała szans. Mój silnik to 3.0d jakieś 240KM i 550Nm.

Ale znając życie zaraz się dowiem ze ta 740 to jakiś paść :sarcastic:
    Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 01-08-2011 o 17:18

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW X5 4,8i ,M5 E39
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Mało jeszcze wiesz :sarcastic:

Jasna sprawa. A może jeszcze audi po jakimś dobrym "chips-ie" to już w ogóle nie ma co gadać.

Kiedyś już o tym pisałem.Brałem udział w takich naszych wyścigach na 1/4mili. Próbowałem się trzy razy z 750i z 98r i dostała 3razy baty.Ok-tylko że przy trzecim starcie wywaliło błąd skrzyni,ok mogła być zajechana i przez to nie jechała jak powinna.

Druga e38 jaka startowała ze mną to m60b40 manual i muszę was zasmucić ale też dostała bęcki. Gorsze jest to że na pierwszych metrach nawet z 328 nie miała szans. Mój silnik to 3.0d jakieś 240KM i 550Nm.

Ale znając życie zaraz się dowiem ze ta 740 to jakiś paść :sarcastic:
    Suche fakty i dane :

Audi 225 km - 7,3 do setki. 243 km/h ( manual )

BMW 740i ( bez vanosu ) - 7.0 do setki km/h ( w automacie ) BMW w manualu 6,6 s/s

Zakładam że oba auta są w pełni sprawne i mają swoją moc.

W audi kończy się turbo a BMW jedzie dalej. To tak po suchych danych . Nie żebym był znawcą.
    X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12

Uprawnienia umieszczania postów