Wygrzmocona 750i niestety (te roczniki tak mają)+(tragedii nie ma). Ta dziura od peta na oparciu pasażera odstrasza, na wielu zdjęciach wewnątrz widoczne muchy bzzz, a na 7er podobno mucha nie siada :x doprowadź ja do porządku :)
Wygrzmocona 750i niestety (te roczniki tak mają)+(tragedii nie ma). Ta dziura od peta na oparciu pasażera odstrasza, na wielu zdjęciach wewnątrz widoczne muchy bzzz, a na 7er podobno mucha nie siada :x doprowadź ja do porządku :)
~3x Black 7er e38~
~e38~
2010r - BMW 740iL (prod. 99r)
~EX e38~
2008r - BMW 728i (prod. 99r)
2007r - BMW 730i (prod. 94r)
Nie będzie siadać, jak się wypoleruje lakier. Wtedy łapki będą się ślizgać :-)
Nein! Mein Schnitzel!
Ah, fakt. To do wnętrza potrzeba porządną pastę do butów i żołnierza, który watą będzie kręcił każdy centymetr godzinami na wysoki połysk ;-)
Nein! Mein Schnitzel!
uuuu stary wracasz jej życie !!! gratulacje
CZARNA FURIA..........CZARNA...FURIA..................... .....
Hej , dołoz jakas ladna felge to nabierze uroku , bo ogolnie nie powala na kolana , ile za nią wypłaciłes ?
Ta lampka z drewnem na przod to przypadkiem nie jest do bananowej podsufitki?? czy to blad matrycy aparatu?
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Myślę, że jest kremowa od bananowej lub kremowej skóry.
Osobiście jakoś rażą mnie dodatki typu tylne lampki wewn. w ciemnym drewnie (te z tym mood-light) na jasnej podsufitce oraz przednia lampka z drewnianym paskiem. Wiem, że to gadżet i trudno dostępny (i kosztujący), ale wygląda jakby nie był wart swojej ceny.
Nein! Mein Schnitzel!