Foto change
Foto change
Ostatnio edytowane przez extino ; 25-10-2011 o 23:47
Foto change
Ostatnio edytowane przez extino ; 25-10-2011 o 23:48
Foto change
Ostatnio edytowane przez extino ; 25-10-2011 o 23:49
Podoba mi się sposób w jaki się zabierasz za przywrócenie śwince blasku.
I jak widzę, tak jak ja, lubisz gdy pod maską jest czyściutko i pachnąco.
Przednie boczki troszkę dostały w kość, ale wierzę, że uzupełnisz ubytki i będą jak nowe.
Przypominają mi się stare pionierskie czasy, gdy z zapaskudzonej, okurzonej zabiedzonej E36 zrobiłem auto, którym można było pojechać do ślubu...
Gratulacje :-)
Nein! Mein Schnitzel!
Całe skórzane wnętrze będę dawał do renowacji tutaj http://zadbane-auto.pl/kontakt z usupełnieniem ubytków np. płynną skóra ponownym barwieniem całej skóry w jedem jednolity odcień, nałożeniem warstw ochronnych itp. koszt tego zabiegu zamyka się w 1000zł w tej firmie gdzie np. inna firma lidercentrum z a1 fotel bierze 400-450zł i jest tak samo.
Dobre! mieszkałem kiedyś przez 20 lat na tym osiedlu ;-) tylko w innym bloku.
Jak już Ci odpicują skórę, to koniecznie się pochwal tutaj.
Zastanawiałeś się może, czy nie wyszłoby lepiej gdyby do tej niebieskiej skóry było mocno ciemne lub prawie czarne drewno? Coś mi się brąz z niebieskim kłóci i kojarzy z granatowymi taksówkami Mercedes W124.
Nein! Mein Schnitzel!
Lampy tylne LED i podświetlenie tablicy rejestracyjnej LED mam już zamówione może na poniedziałek już będą.
Tylko są podświetlenia LED i Podświetlenia. Jedne, które osobiście mi się nie podobają, to te z lodowo-zimnym światłem, z żarówkami LED montowanymi w miejsce oryginalnych. Świecą tak jakby punktowo. A inne, które widać czasem w nowych autach to takie w barwie 4000k i równomiernie podświetlone.
Może fajnym wynalazkiem byłoby zamontowanie białego 4000k neonu z komputerowego casemoddingu? Podobno wytrzymują 20 000 godzin świecenia. Mam w domu w sumie dwa takie: UV i czerwony, ale oczywiście się nie nadają z wiadomych względów (i tak już rzucam się w oczy lokalnym miśkom).
Nein! Mein Schnitzel!
No no widze że furka doprowadzona do porządku niezle podoba mi sie