Słyszałem o tej opcji podobno zmywa szybę że aż miło :-) Jakby co to mam namiar do znajomego który posiada stoliki, zagłówki z lusterkami oraz wyświetlacz trzeciej strefy klimy jakby Cię to interesowało.
Słyszałem o tej opcji podobno zmywa szybę że aż miło :-) Jakby co to mam namiar do znajomego który posiada stoliki, zagłówki z lusterkami oraz wyświetlacz trzeciej strefy klimy jakby Cię to interesowało.
Pomyslimy w przyszłym miesiącu narazie musze remoncik skrzyni ogarnąć w E32 bo troche mi szarpie no i prerejestrowanie 750 zrobic i zmienić lampy tylne na ledowe i oczywiście je kupić plus pare drobiazgów. W przyszłym tygodniu płukanie silnika i wymiana oleju. Albo będzie Valvoline albo Motul - zobaczymy.
No i komplet szyb atermicznych odbieram w tygodniu z przyciemnienia to będę wstawiał od razu z listwami zewnętrznymi do drzwi czarnymi lakierowanymi. Nieco rozbierania z tym będzie więc tak licze na to 2 dni plus warsztacik na wymianke tylnej szyby. I oczywiście stado fotek.
Ostatnio edytowane przez joe white ; 01-08-2011 o 01:23
kurcze, szkoda że dałeś takie a nie inne fotki, może dlatego nie wzbudza mojego zaufania, wygląda na zmęczoną, może właśnie tylko przez to że jest straszny burdel w środku i na zewnątrz, mnie strasznie bolą takie detale jak przetarta skórka przy włączniku świateł itp.
Co do smerfowej skóry to kwestia gustu :)
ogarnij światła, najpierw wypadałoby cos zrobić z przednimi bo wyglądają na 30lat ;/
Nowe klosze i szkiełka + dobre czyszczenie powinno załatwić sprawe :)
życze powodzenia i czekam na postępy :)
Najpierw będę zajmował się lampami tylnymi a natomiast przednie chyba kupie poprostu nowe lub jak naprawde będzie mi sie nudzić to je wykręce rozkręce dostawie ringi i ściemnię zobaczymy. Jeszcze myślę nad renowacją całej skóry w aucie aby efekcik był odpowiedni hii a odpowiednie preparaty są tutaj http://gliptone.pl/
Ostatnio edytowane przez extino ; 01-08-2011 o 09:03
extino... dlaczego chcesz się pchać w Motula?
V12 kręci się bardzo nisko jeśli chodzi o obroty jałowe. Motule używane są częsciej do silników wysoko obrotowych.
Nie wiem jak można się chwalić takim brudnym autem !
Pozdrawiam, Przemos
A żeby było wiadomo jaka będzie różnica jak będzie czyste hii
Powodzenia w doprowadzeniu jej do ładu !
ps wiedziałem, że kolor skóry będzie ciekawy hehe
Pewność na każdym kilometrze ...