Foto change
Foto change
Ostatnio edytowane przez extino ; 25-10-2011 o 23:24
Super Gerard, że tak dbasz o swoją limuzynę :]
... tylko po co tyle zdjęć- mnie osobiście się odechciało po 5 fotach filtra z różnych stron, 15 znaczka na maskę i 20 lamp ...
Pewność na każdym kilometrze ...
Postaram sie dodawac tak aby dzialalo u kazdego, ale w planach potestuje bloga z formum moze lepiej sie nada do fotrelacji.
ale i tak ilosc zdjec jest mocno przesadzona...... nawet nikt tego nieoglada z tego co widze, kilka konkretnych a nie wszystkie jak idzie... inaczej sie robi smietnik
"...... nawet nikt tego nieoglada z tego co widze" w takim razie jakiekolwiek zdjecia są wogóle zbędne na forum. A swoją drogą krzywy191 raczej niemasz wglądu w statystyki i logi forum aby widzieć kto konkretnie i z jakich IP przeglądał ten post aby stwierdzać czy ktoś to ogląda czy nie a do grona adminów z 100% prawami raczej nie należysz z tego co widać i raczej nie masz fizycznie realnie dostępu do serwera forum aby ew. takie statystyki zobaczyć żeby się w ogóle wypowiadac na ten temat. Nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie monitora.
Auto Foto Change - .
Ostatnio edytowane przez extino ; 26-10-2011 o 00:58
Ja oglądam, jako, że poszukuje takiego auta:)
Ale fakt faktem, zdjęcia trzeba by jakoś inaczej zamieścić, bo niestety wszystkei się nie wczytują:(
ja też z chęcią oglądam, co do zdjęć wystarczy żeby wyświetlały się miniaturki, a po kliknięciu w nowym oknie pełne zdjęcie
nikt tego nieoglada bo wszystkie sie nieotwierają!!!