Strona 12 z 22 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 217

Wątek: [e38] 725 TDS

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    730 D E38
    No sylwekk ostro dajesz :) Twoje modyfikacje sa super :D
    Only E38

Dzionek dziś był ładny, TaDeuSz po kąpieli, więc żal było tego nie uwiecznić...

Oto efekt sesji:

Maciej Vip Awatar sennapowieka
    BMW
    ORIENT
    kurcze piękny ten kolor

a felg takich wciąż szukam ;]
    Pewność na każdym kilometrze ...

Sylwek,czekam na kolejne gadzety i pomysły,bo w mojej pani dawno nic nie majstrowałem ;D albo majstrowałeś

Vip Vip Awatar Mariusz735i
    BMW
    E38 740iA, było E32 735i
    Kolorek suuuper! Naprawde ładnie wygląda. Jestem pod wrażeniem.
    A jeśli chodzi o fele to moje subiektywne zdanie. Mój kolega ma podobne w vectrze 2,5 może dlatego mi się nie podobają no i tds w 7er... bez komentarza. Ale, podkreślam! to tylko moje zdanie.
    Poza tym.. ten kolor.. naprawde pięknie się prezentuje!
    Pozdro

Cytat Zamieszczone przez komando
    Sylwek,czekam na kolejne gadzety i pomysły,bo w mojej pani dawno nic nie majstrowałem ;D albo majstrowałeś
    Wiesław, nie kuś

Mam dwa tematy w głowie, ale nie chcę zapeszać...

Sennapowieka, z tym kolorem to tak różnie jest, czasem wygląda rewelacyjnie, a czasem tak sobie.... Ogólnie nie była to najważniejsza rzecz w chwili zakupu, pewnie bardziej cieszyłbym się z butelkowego albo piaskowego (ewentualnie takiego jasnego niebieskiego, jak na Alpinach czasem się widuje...) ;)

Cytat Zamieszczone przez Mariusz735i
    ....
    A jeśli chodzi o fele to moje subiektywne zdanie. Mój kolega ma podobne w vectrze 2,5 może dlatego mi się nie podobają no i tds w 7er... bez komentarza.....
    No i superancko, nie to ładne, co ładne tylko co się komu podoba ;D

Co do felg, dojrzewałem do nich, z początku miałem do nich obojętny stosunek (wtedy widziały mi się styling 32). Ale z czasem.... A co do silnika - jeśli czytałeś temat od początku, to wiesz, że to świadomy wybór.... Mi pasuje ;D

BMW
    E38 740iA, było E32 735i
    Jak najbardziej czytałem temat od początku i nie tylko ten z Twoim udziałem. Dlatego wyraziłem tylko swoją opinię, mocno podkreślając słowo: moja - subiektywna.
    Ogólnie rzecz biorąc Twoje auto jest piękne i świetnie dopieszczone czego i mojej Buni życzę! Właśnie stoi u mechaniorów pod Lublinem. A ja zastanawiam się czy wszystko zrobią ok, jeśli tak to na dokładkę myślę o zrobieniu tak na wszelki wypadek tych tulei wahliwych o których pisał chociażby Olejus i zaklasyfikował je do tzw. pięty achillesa.
    http://forum.7er.pl/pieta-achillesa-w-e38-vt144.htm

I o to chodzi. Mniejsza o to, jaki silnik i jaka skrzynia.... Auto ma sprawiać frajdę właścicielowi. A że dziś fajna pogoda była, to są fotki. Tym bardziej się cieszę, że się podoba... A krytyka, jeśli tylko konstruktywna, mile widziana ;D ;D ;D

BMW
    E38 740iA, było E32 735i
    Brak krytyki, tylko podziw!
    Pamięć foteli pasażera. A skąd to wziąłeś? Z anglika? :)
    Regulacja kierownicy, sam oczywiście przerobiłeś. Podpiąłeś pod pamięć? no i nakładki na progi. Dużo kosztuje taka zmiana (pracy)?
    Pozdro

Cytat Zamieszczone przez Mariusz735i
    Brak krytyki, tylko podziw!
    Pamięć foteli pasażera. A skąd to wziąłeś? Z anglika? :)
    Regulacja kierownicy, sam oczywiście przerobiłeś. Podpiąłeś pod pamięć? no i nakładki na progi. Dużo kosztuje taka zmiana (pracy)?
    Pozdro
    Dziękuję ;D

Pamięć fotela pasażera to wiązka od fotela z anglika, lekko przerobiona, żeby jednak była zgodna z europejskim fotelem pasażera. - 2 popołudnia spokojnej pracy

Regulacja kierownicy w prądzie, oczywiście podłączona do pamięci - jedno popołudnie.

Nakładki poliftowe na progi - dwa dni - lakierowanie i montaż na samochód.

O ceny nie pytaj, bo to nie są tanie rzeczy ;D ;D Oczywiście robocizna własna.

Uprawnienia umieszczania postów