EVAN, to najprawdziwsze mazowieckie równiny ;DZamieszczone przez EVAN
X5? Czemu nie, jako drugie auto..... poczekam jak będą po 15 tys. ;D ;D ;D
EVAN, to najprawdziwsze mazowieckie równiny ;DZamieszczone przez EVAN
X5? Czemu nie, jako drugie auto..... poczekam jak będą po 15 tys. ;D ;D ;D
TaDeuSz robi wrazenie....
wszystkie mody zasluguja na pochwale!
Sylwekk jest magik jakich mało więc nie ździwie się jak do e38 wszczepi układ 4x4 i x5 będzie zbędne ;D
Tadzik się prezentuje super w każdych warunkach ;)
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
He he... Dzięki Damias, za uznanie ale bez przesady ;DZamieszczone przez Damias
Tadeusza czeka jeszcze kilka praktycznych modyfikacji... Oczywiście każda zakończona sukcesem poprawka TaDeuSza znajdzie odzwierciedlenie w tym temacie :)
Korzystając z ładnej pogody TaDeuSz otrzymał dziś nowe podszybie (ostatnio popularny temat) ;D
Jak wiadomo, do wymiany podszybia należy zdemontować ramię. Aby to zrobić, potrzeba klucza TORX o dość nietypowym, dużym rozmiarze. Na przeciw potrzebie wyszła stara nasadka 1/4" w rozmiarze 12mm. Przy użyciu szlifierki kątowej i dremela udało się uzyskać taki rezultat:
Jak wyglądało to, co zebrało się pod wyszczerbionym, starym podszybiem, nie trudno przewidzieć....
![]()
![]()
Ale już nadchodzi nowe....
![]()
Szybkie mycie nagromadzonego brudu...
![]()
Montaż nowego podszybia i można cieszyć się "elegancją" ;D
![]()
![]()
Wkrótce kolejne naprawy odświeżające stan techniczny auta....
Super !!
Też to zrobiłem (z wielką pomocą Anatola). Warto na to poświęcić parę złotych i godzinkę czasu :)
Gra muzyka
nie no widze ze juz nawet klucze potrafimy robic ;D
mega musze tez to wymienic ;)
Krzychu, na pompie wtryskowej w TDS-ie jedna ze śrub nastawnika ma "patenciarski" łeb, żeby jej w nie autoryzowany sposób nie odkręcać... Oczywiście kluczyk powstał dokładnie takim samym sposobem - dremel i tania nasadka rozmiar 7.... Nie ma rzeczy nie do zrobienia ;DZamieszczone przez 7ka
Dobrze że się w końcu zabrałeś za to i zdążyłeś zanim zalało Ci co nie co. Ja nie zdążyłem i po wymianie podszybia musiałem jeszcze walczyć z przekaźnikami wycieraczek :D
Także jak widać na fotkach warto wymienić kto nie wymienił i mieć spokój na długi czas ;)
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]