no to zbiórka na bemowie!!!!
jak meteor z rozmachem nie pier..... albo jakieś inne tałatajstwo nie przeszkodzi to ja się stawię!!!
no to zbiórka na bemowie!!!!
jak meteor z rozmachem nie pier..... albo jakieś inne tałatajstwo nie przeszkodzi to ja się stawię!!!
Dzięki za zaproszenie . Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia !Do 3, 09, daleko może nadjedziemy . pozdrowionka!
Będziesz Miał W_ _ _ _ _ _ e
Dzieki za zaproszenie! ja rowniez postaram sie podjechac, razem z Przemkiem dolaczymy do obstawy ;) tylko trzeba by ustalic jakies konkrety co do tego Bemowa - gdzie i o ktorej ;)
Jak najbardziej zapraszamy :) Koledzy spotkalibyśmy się na Bemowie ul. Fabiańska 2 (jest to osiedle Groty, mały jedno piętrowy blok) o godzinie 15.00. O tej godzinie my już wyjdziemy z mieszkania i byśmy mieli akurat chwile na zamianę paru słów i ustawienie się do wyjazdu na Wołomin a z tego miejsca będzie to 30km. Dziękuję Wam, że będziecie w tej mojej nowej/ostatniej drodze życia :)
...And on the 7th day God created the... 7er...
okej :) trzeba tylko wypucować na ten dzień "Czarnulkę" :) . Oby nam dopisała pogoda :D
Panowie zostało mi parę godzin wolności :) Zapraszamy jeszcze raz i do zobaczenia
tutaj nasuwa sie klasyk.."a mogł chlop jezdzic..." :) ja niestety nie bede mogl byc, jeszcze raz SZCZESCIA!
fabiańska 2 - na bliznem jasińskiego?
panowie ja bede , przybywajcie!! 15.00
I już po fakcie Paweł się ożenił "Już po chłopie" :-) Delegacja wprawdzie skromna bo tylko w mojej osobie oraz Hugosławka ale daliśmy radę i wszystkim się podobało. Czekamy na fotorelację :-)
Serdeczne podziękowania dla Czarka i Hugo za przybycie i wspieranie nas w tym dniu. Wszyscy byli zachwyceni konwojem. Jeszcze raz wielkie dzięki i mamy nadzieje, ze do zobaczenia wkrótce.
Ps. Fotki postaramy się dodać w najbliższym czasie