koledzy doradźcie jakie radio na plyty wlozyc na miejsce kaseciaka ?
dodam ze to radio ktore mam nie ma nawet opcji na zmieniarke .
koledzy doradźcie jakie radio na plyty wlozyc na miejsce kaseciaka ?
dodam ze to radio ktore mam nie ma nawet opcji na zmieniarke .
Ja wsadził bym coś takiego http://allegro.pl/radio-radioodtwarz...732664644.html . Cena śmieszna a radio fajnie komponuje się z resztą. Masz wyjście w nim na zmieniarkę, sterowanie z kiery chodzi itp. U siebie w e38 miałem właśnie takie coś i mi w zupełności wystarczyło. Jak by nie patrzeć to praktycznie radio ori BMW.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Witam, Radyjko rzeczywiście idealne do bmw ja sam je mam w e32, idealnie się komponuje. Takie radio widziałem tylko że z bmw ostatnio na allegro za 459zł więc z rovera za 149 dobra cena. Tylko sprzedający, poczytaj jego negatywy. Wysyła tylko kurierem za 30zł i namawia aby nie licytować przez allegro a wtedy z wysyłką policzy za 170pln. A tu foto jak u mnie wygląda
Jak German to Anna.
No fakt, z logo bmw to ceny kosmos. Jeśli tamto z ogłoszenia wyszło by nawet 170 zł to i tak nie jest źle.. Ważne żeby miało zaślepki bo od kaseciaka ori nie pasują, są dłuższe. Dla mnie to najlepsze radio do e32 czy do e38 pomijając CD proffesional + zmieniarka ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Dzieki , bede musial kupic to radyjko a stare sprzedam
a jesli chcesz juz jakies inne, to z tego co wiem to clarion ma identico podswietlenie jak w BMW - ale to juz nie to samo, no i pojawia sie problem z podpieciem pod kierownice - a to wg mnie ogromna wygoda.
nie no kupie to ori radio tylko teraz mysle nad glosnikami bo te szalu nie robia ... da sie ten ori subwfer zamontowac i jakies lepsze glosniki do tego? plus ten EQ bo widzialem ze jest co takiego zamiast tego schowka na monety :P