Witam wszystkich:)
Całkiem przypadkowo tu trafiłem, jednak jako długoletni użytkownik tej Niezwykłej marki podzielę się swoim doświadczeniem, które będzie użyteczne dla innych a jednocześnie chętnie skorzystam z wiedzy innych :)
Witam wszystkich:)
Całkiem przypadkowo tu trafiłem, jednak jako długoletni użytkownik tej Niezwykłej marki podzielę się swoim doświadczeniem, które będzie użyteczne dla innych a jednocześnie chętnie skorzystam z wiedzy innych :)
Cześć Roobs ;) Jako bezdomny zapewne twoje maleństwo ma przynajmiej garaż ;D ;D .Jak mozesz wrzuć pare fotek ;)
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
W I T A M
jak na bezdomnego to jestes ustawiony :) że cie na 7er stać
popraw proszę profil bo wygląda to conajmniej niesmacznie
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Witaj na forum,zapodaj jakieś foteczki swojej 7-meczki
założyłem że nieco humoru nie zaszkodzi z tym "bezdomnym" :) co nie znaczy że pozbawiony jestem powagi.
Zapewne z czasem dam się poznać jako pożyteczny uczestnik forum z Wrocławia :)
Fotki jakieś wrzucę :)
Witam na forum :) Już mnie zaciekawiłeś :) Bezdomny z Wrocławia-pewnie Bezi wie gdzie Cię w razie czego namierzyć ;D
Gra muzyka
Witamy kolejne e65 ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
hej ..juz ja Cie znajdę :D
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Powitać serdecznie :)