a moze ktos wie gdzie w 3miescie zajmuja sie takimi rzeczami? bo znajac siebie to cos rozwale :D
a moze ktos wie gdzie w 3miescie zajmuja sie takimi rzeczami? bo znajac siebie to cos rozwale :D
Uważam że jak ktoś czeka na gotowe rozwiązanie i nie bierze do siebie podpowiedzi nie jest godny na odpowiedź o demnie. Ja tą widzę zdobywałem latami. Oddaję ją za darmo poświęcając czas który jest cenny. Jak ktoś nie umie tego uszanować to inna sprawa. Trochę zaangażowania powinno być z drugiej strony.
To jest dobre, słuszne i potrzebne, ale tylko wśród profesjonalistów -- w przypadku uczeń - nauczyciel.
Co do kolegów - jak nie przeginają (przyjedź do mnie, to tylko 100km, i napraw mi za darmo) to chętnie pomagam.
A wiedzę rozdaję za darmo bez żadnych warunków wstępnych. W końcu na tym forum dużo się dowiedziałem - też za darmo.
Skrzynie automatyczne się zużywają! Przy przebiegu 200 kkm nie oczekujcie bezawaryjnej pracy...
Kiedy ludzie przestają wierzyć w Boga, to nie jest tak, że w nic nie wierzą, ale wierzą w cokolwiek.
G. K. Chesterton
To ja przepraszam..
Nein! Mein Schnitzel!
To była tylko informacja a nie pretensje. Nie ma urazy.
Spoko. Luzik.
Właśnie wyżyłem się na jednym z moich nowych użytkowników w robocie...
Nie ma to jak sobie ulżyć :-D
Wyjmę zegary, to zapewne skojarzę, gdzie to wiertło i śrubokręt przyłożyć.
Nein! Mein Schnitzel!
Tylko nie wierć przez tarcze ale pod nimi. Ładnie można je odgiąć i nic się z nimi nie dzieje.
seban123 jeśli możesz to napisz na PW odnosnie tych wiercen.
Mozna rozwiercic przeźroczyste bolce ktore trzymaja tarcze i wtedy ja podwazyc aby dostac sie do tych czterech srubek. Szczerze powiem ze zabiles mi gwoździa i zaraz biore sie za rozkminke ( naszczescie mam zegary w zapasie).
BMW - radość z jazdy!
Wierci się otwory w miejscach łepków śrubek i przez ten otwór odkręca się ramkę wyświetlacza. Odgina się tarcze zegarów i wierci się przez ten przeźroczysty element przewodzący światło. Bez obawy. Nie jest to widoczne po zmontowaniu. Ja to wiercę wiertłem 4mm. Uwaga na opiłki plastiku. Lubia później wyłazić w najmniej oczekiwanym momencie i latają po liczniku. Dlatego zalecane jest dokładne usunięcie opiłków przed zamontowaniem przodu licznika.