Ciągle lewe światło świeci mi za nisko, nie da sie juz podnieść a co najlepsze jak stane pod ściano to wygląda że swieci dobrze a w czasie jazdy opada... czujnik poziomowania był już wymieniony...
Ciągle lewe światło świeci mi za nisko, nie da sie juz podnieść a co najlepsze jak stane pod ściano to wygląda że swieci dobrze a w czasie jazdy opada... czujnik poziomowania był już wymieniony...
A sprawdzałes ten z tyłu też? Sprawdź wtyczkę w lampie może coś nie styka
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
hm.... a czy jak odpalisz swiatla to czy promien swiatla sie przez chwile rusza do gory i na dol??
tak jest zawsze po odpaleniu xenonow...
tak takZamieszczone przez 7ka
czujnik od poziomu lamp masz też zamontowany albo z przodu na wahaczu albo gdzieś tam z tyłu - jak on się uwalił to też tak może się dziać ( ale w takim przypadku 2 sztuki by wariowały ...)
Nie albo/albo tylko po jednym z przodu i z tyłu i w zależności od nich właśnie poziomowane są reflektory, tylko jeżeli taka sytuacja jest na jednym reflektorze raczej nie one są winne, a sterowanie reflektora.Zamieszczone przez Neuf
Dreams from Dreams - 7er...
Było sprawdzane na kompie i wykazalo "brak sterowania" czy jakoś tak, wiec zmieniony został czujnik i dalej nic...Zamieszczone przez Pablo_gl
Skoro sam ci sie obniża zacznij szukać bliżej. Zobacz mocowanie lampy czy czasem coś się nie urwało i ksenon lużno sobie nie lata jak jedziesz. Lub stań blisko ściany włącz światła i zobacz czy obie lamy się poziomują przy zapalaniu.
Obie lampy sie poziomują, obie świecą dobrze, po czym wyskakuje na droge i lewa świeci nizej !?!?!Zamieszczone przez Jarecki