Czy jest mo¿liwo¶æ w³±czyæ PDC z przodu przy prêdko¶ci 20km/h automatycznie ? (tak jak ma to Mercedes)
Czy jest mo¿liwo¶æ w³±czyæ PDC z przodu przy prêdko¶ci 20km/h automatycznie ? (tak jak ma to Mercedes)
Piæ trzeba ! Je¶æ mo¿na !
Wylaczenie samego przodu nie jest mozliwe, PDC po przekroczeniu 20 automatycznie sie wylacza.
Ka¿dy cz³owiek jest jak ksi±¿ka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkowaæ te z³e !!!
W³±czenie !! nie wy³±czenie. W W220 mam tak, ¿e jak jadê wolno to mi siê PDC w³±cza z przodu i z ty³u.
Piæ trzeba ! Je¶æ mo¿na !
Ja mam tak u siebie w Porsche....
Jerome Le Banner: "...W si³owni mo¿esz wypracowaæ sobie miê¶nie klatki lub miê¶nie ud. Nie mo¿esz jednak wzmocniæ swoich jaj, albo siê z nimi urodzi³e¶ albo nie..."
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Ka¿dy cz³owiek jest jak ksi±¿ka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkowaæ te z³e !!!
BOSS nie o to chodzi. Wje¼dzaj±c na parking sam musisz w³±czyæ PDC chyba, ¿e wje¼dzasz ty³em :)
A czêsto gêsto parkujesz przodem, prawda?
W MB czy VW PDC samo sie w³±cza w takich sytuacjach.
Gdyby BMW tak my¶la³o o swoich kierowcach to nie wk³ada³oby do BMW ¿adnych systemów wspomagaj±cych bo przecie¿ kierowcy BMW to go¶cie umiej±cy jexdziæ :D
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Automatyczne w³±czenie czujników przy wyhamowaniu do prêdko¶ci mniejszej ni¿ 20 km/h? Dobrze zrozumia³em? Wed³ug mnie nie przydatne, wyobra¼cie sobie poruszanie siê w korkach, stanie na czerwonym ¶wietle czy chocia¿by puszczanie pieszych na przej¶ciu kiedy inne pojazdy podje¿d¿aj± do nas. Stoj±c w korku czujniki ca³y czas piszcza³yby przez samochody stoj±ce przed nami i za nami. VW ma jeszcze inny d¼wiêk PDC, cichy i ³agodny, a BMW ostry, g³o¶ny i piszcz±cy wiêc wydaje mi siê ¿e na d³u¿sz± metê by³oby to niezno¶ne.