Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 12

W±tek: Do¶wietlanie zakrêtów

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar euro_tuned
    Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    F02 750Li xDrive
    Sk±d
    Kraków

Do¶wietlanie zakrêtów

Witam
    czy do¶wietlanie zakrêtów dzia³a ca³y czas w E65 po fl?
    bo mam ko³o kierownicy po lewej stronie taki guzik: bodaj¿e jest na nim ksiê¿yc i taka droga. a z racji, ¿e nie mam instrukcji do wersji po FL to nie wiem do czego tego guzik s³u¿y. i tak intuicyjnie wydaje mi siê, ¿e to co¶ z ¶wiat³ami..

pozdrawiam

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Sk±d
    Wrocek City
    A masz kolego kamerê na podczerwieñ? To jest znak w³±czenia kamery nocnej.
    W zderzaku z przodu w dolnej czê¶ci ,jak patrzysz od przodu, to po prawej stronie na dole masz ¶wiat³o przeciwmgielne, i na lewo od tego powinno byæ oko kamery nocnej.
    Przypatrz siê.
    Jerome Le Banner: "...W si³owni mo¿esz wypracowaæ sobie miê¶nie klatki lub miê¶nie ud. Nie mo¿esz jednak wzmocniæ swoich jaj, albo siê z nimi urodzi³e¶ albo nie..."

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2010
    BMW
    E65 750i Shadow Line, ACC, 4 x Komfort Sitz, L7
    Sk±d
    ¦l±sk
    Je¶li posiadasz u siebie reflektory adaptacyjne (napis na soczewce BMW DYNAMIC XENON) to znaczy ¿e po przekrêceniu prze³±cznika ¶wiate³ w pozycjê AUTO, czyli maksymalnie w lewo uaktywnisz ¶wiat³a adaptacyjne. Ko³o prze³±cznika zapali siê zielona dioda sygnalizuj±ca dzia³anie systemu. Skrêt dzia³a tylko w pozycji AUTO. Natomiast guziczek z symbolem ksiê¿yca s³u¿y do w³±czenia systemu Night Vision (je¶li go posiadasz). Kamera znajduje siê na pod rejestracj± z prawej strony (patrz±c od przodu samochodu) jakie¶ 30 cm od halogena tak jak napisa³ Bezi. Za¶ je¶li posiadasz u siebie aktywny tempomat to radar znajdujê siê z lewej strony pod rejestracj±.

Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    F02 750Li xDrive
    Sk±d
    Kraków
    Dziêki za odpowiedzi. Tak, mam tam t± kamerê, ale niestety nie wiem do czego s³u¿y ten system..
    I jeszcze pytanie do tego dynamic xenon, mam ten napis na soczewce. Czyli jad±c w nocy i chc±c aby do¶wietla³ mi zakrêty muszê mieæ przekrêcone na auto? Klasycznie w prawo na mijania rozumiem ¿e nie w³±cza tego systemu?
    pozdrawiam!

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Sk±d
    Wrocek City
    Zgadza siê.
    Jerome Le Banner: "...W si³owni mo¿esz wypracowaæ sobie miê¶nie klatki lub miê¶nie ud. Nie mo¿esz jednak wzmocniæ swoich jaj, albo siê z nimi urodzi³e¶ albo nie..."

Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    F02 750Li xDrive
    Sk±d
    Kraków
    Dziêki!. W sumie w dzien to nie jest potrzebne, wiêc na noc mo¿na wcisn±æ mu to auto i niech do¶wietla
    Doczyta³em ju¿ do czego jest Night Vision
    Dziêki za pomoc panowie

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Arman
    Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    740d F01
    Sk±d
    Kraków
    Night Vision - Mega opcja, na pewno ka¿dy by j± chcia³ mieæ u Siebie na pok³adzie, tylko niestety by³a ona dostêpna za dop³at± w wersjach po liftingu

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2010
    BMW
    Sk±d
    ¦l±sk
    Cytat Zamieszczone przez Arman Zobacz posta
    Night Vision - Mega opcja
    Racja :D To jeden z tych dro¿szych dodatków, które mo¿na by³o zainstalowaæ na pok³adzie E65. Wiêkszej dop³aty wymaga³a tylko komfortowa kanapa z ty³u, tylny monitor z TV i 4-strefowa klima z lodówk± na ty³ :D

Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    F02 750Li xDrive
    Sk±d
    Kraków
    Sprawdza³em dzisiaj jak to dzia³a. Po aktywacji tego systemu na monitorze widaæ czarno bia³e obrazy. W trasie w nocy bardzo pomaga..

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2010
    BMW
    Sk±d
    ¦l±sk
    A sprawdza³e¶ czy dzia³a do¶wietlanie zakrêtów? Co do kamery, to powinna mieæ jeszcze funkcjê rozpoznawania pieszych na drodze. Gdy system rozpozna osobê, ostrzega nas migaj±cym symbolem "ludzika" na monitorze centralnym.

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •