Ja zacząłem u siebie powoli przebudowę małą... na pierwszy ogień poszedł do rozbiórki schowek na kasety pod podłokietnikiem... w to miejsce za klapką wstawiam małe centrum zasilania - przetwornica, ładowarka usb x2, dodatkowe gniazda pod "zapalniczki - wszystko zamykane klapką pod podłokietnikiem i niewidoczne.
Na drugi strzał idzie montowanie netbooka w tylnym podłokietniku z podstawką umożliwiającą skierowanie go na prawą albo lewą "miejscówkę" a do przodu powędruje chyba chowany w desce ekran dotykowy ekran, który będzie zdecydowanie większy od dużej navi i umożliwi buszowanie po necie przez modem 3G sprzężony przy pomocy linuxa z laptopem i dodatkowo z modułem gps i kamerą... ale kamerę chciałem wrzucić i do tyłu i do przodu (troszkę inną do przodu).
Jak na razie sen z powiek spędza mi sposób montażu lcd - bo chciałem zachować oryginalną deskę i jednocześnie wmontować gdzieś bądź co bądź cienki lcd który będzie się chował... ale będzie niewidoczny.
...jak mnie znowu do pracy nie ściągną w sobotę, to zacznę w końcu się z tym bawić, bo 90% gratów już mam ;)
p.s. a ostatnio doszedłem do wniosku... a w sumie nie ja... że trzeba było kupić longa... bo e38 jest jednak z tyłu ciasne ;p