Ladnie sie prezentuje - bardzo pozytywnie, jakies plany co do auta poza naprawa niedzialajacych zegarow ?
Pozdrawiam Lukasz
Ladnie sie prezentuje - bardzo pozytywnie, jakies plany co do auta poza naprawa niedzialajacych zegarow ?
Pozdrawiam Lukasz
No witam Łukaszu jeszcze nie wiem czy coś będę robił z bunią najpierw zajmę się naprawą tego co trzeba zrobić a dalej nie wiem może sprzedam i kupie e38 może nie sprzedam i zajmę się dokładaniem kilku bajerów naprawde jeszcze narazie żadnych planów nie mam co do auta
Problem z zegarami zażegnany najpierw próbował je zrobić gość który zajmuje się naprawą sprzętu RTV ale bez rezultatu.
Gdy już byłem zmęczony tym tematem i zrezygnowany (chcąc sprzedać auto nawet na częsci) gdyż temat zegarów ciągnął się dobre 3 miesiące znalazł się wybawca który na pierwszy rzut oka wydawał się dziwny (oczywiscie to był elektryk samochodowy). Zostawiłem u niego autko a na drugi dzionek dzwonie i gość mówi zrobione.
Więc teraz już na szczęście zarzegnałem problem jeżdżenia na wyczucie nie wiedząc ile mam paliwa w baku teraz czas na remoncik zawieszenia
Najważniejsze jet aby mieć 100% frajdy, frajdy z jazdy jaką daje BMW 7 Piotr Laskowski:p
Powodzenia :)
Gra muzyka