Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Witam

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e46ci
    Ladnie sie prezentuje - bardzo pozytywnie, jakies plany co do auta poza naprawa niedzialajacych zegarow ?
    Pozdrawiam Lukasz

Zaawansowany Użytkownik Awatar Picollo
    BMW
    e38 2.8i 2000r
    No witam Łukaszu jeszcze nie wiem czy coś będę robił z bunią najpierw zajmę się naprawą tego co trzeba zrobić a dalej nie wiem może sprzedam i kupie e38 może nie sprzedam i zajmę się dokładaniem kilku bajerów naprawde jeszcze narazie żadnych planów nie mam co do auta

Zaawansowany Użytkownik Awatar Picollo
    BMW
    e38 2.8i 2000r
    Problem z zegarami zażegnany najpierw próbował je zrobić gość który zajmuje się naprawą sprzętu RTV ale bez rezultatu.
    Gdy już byłem zmęczony tym tematem i zrezygnowany (chcąc sprzedać auto nawet na częsci) gdyż temat zegarów ciągnął się dobre 3 miesiące znalazł się wybawca który na pierwszy rzut oka wydawał się dziwny (oczywiscie to był elektryk samochodowy). Zostawiłem u niego autko a na drugi dzionek dzwonie i gość mówi zrobione.
    Więc teraz już na szczęście zarzegnałem problem jeżdżenia na wyczucie nie wiedząc ile mam paliwa w baku teraz czas na remoncik zawieszenia

Najważniejsze jet aby mieć 100% frajdy, frajdy z jazdy jaką daje BMW 7 Piotr Laskowski:p

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Powodzenia :)
    Gra muzyka

Uprawnienia umieszczania postów