Pokaż wyniki od 1 do 10 z 68

Wątek: Prosba o pomoc i opinie przy poszukiwaniach e65 w polskich ogloszeniach.

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar jaro5
    BMW
    F01 750i 540km 850N x-drive,ML 3,2CDI
    jak auto które ma komfortowe fotele i pamięć a nie ma wybierania głosowego jest gorzej wyposażone to powodzenia ci życze. drewno można w połysk zamienić a foteli raczej sie nie da łatwo zmienić.
    Ostatnio edytowane przez BOSS ; 27-07-2011 o 20:27

Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Cytat Zamieszczone przez jaro5 Zobacz posta
    jak auto które ma komfortowe fotele i pamięć a nie ma wybierania głosowego jest gożej wyposarzone to powodzenia ci życze.drewno można w połysk zaienić a foteli rzczej sie nie da łatwo zmienić.
    Jakieś wielkie nieporozumienie.
    Srebrna i czarna od strony kierowcy ma pamięć , nie ma podgrzewania, nie ma wentylacji, nie ma masażów (ani czarna ani srebrna).
    Srebrna ma fotele Komfort, czarna nie ma.
    Srebrna nie ma wybierania głosowego (zamontuj a będziesz wiedział ile to roboty) czarna ma wybieranie głosowe;
    Srebrna nie ma drewna na wysoki połysk , czarna ma

Reasumując nie chcę stwierdzać czy srebrna czy czarna jest bardziej wyposażona bo to zrobi odkodowanie VINu.
    Ostatnio edytowane przez olejus ; 21-07-2011 o 13:20
    Pić trzeba ! Jeść można !

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E65 730d
    Kolego szukasz e65 w cenie skody?
    Przeciez na zdjeciach juz widac,ze to ogryski w purchach. Nawet oslon silnika nie ma, a o reszcie szkoda mówić. Do tego LPG ktorego nikt nie ogarnie w razie W w tym aucie.
    Jak masz 40tys zł to daruj sobie tej klasy auto. Kup cos innego do 30tys i 10tys zarezerwuj na ewentualne naprawy. Powodzenia.

Banned
    BMW
    e65
    za 30 to sprzedalem a8 i nic lepszego nie kupie a ze posiadam 46 kapci to szukam cos lepszego od a8 d2

moze i kasy mam za malo bo gdybym mial te 59 kapci to pewnie bym cos znalazl aczkolwiek mam 47 i tez ich nie znalazlem lecz zarobilem jakos i kusi mnie jakas e65, mysle ze to podstawowe wyposazenie jest tez wystarczajaco wystarczajace bo i tak sie z wielu rzeczy nie kozysta a porownujac z moja stara a8 to e65 wyglada o niebo lepiej. Jesli ktos ma cos takiego do sprzedania to chetnie wezme.
    Mam jeszcze pare pytan:
    jak jest z ta elektronika o ktorej tak wiele sie slyszy, czy ona faktycznie pada czy tylko sa to opinie garstki tych ktorym sie zepsula?
    czy e65 nie kazda miala tv?
    Prosze jeszcze o jakies sugestie na temat tych aut ogolnie, na co zwracac uwage podczas ogladania i o co pytac zeby faktycznie gowna nie kupic.
    Łazi mi po glowie jeszcze x5.
    Dziekuje i pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez BOSS ; 27-07-2011 o 20:30

Uprawnienia umieszczania postów