dziekuje za rady, widocznie mam za malo kasy na cos lepszego a z drugiej strony moze im biedniejsza tym mniej awaryjna??
Motor nie gra roli by byl jak najmniej awaryjny
dziekuje za rady, widocznie mam za malo kasy na cos lepszego a z drugiej strony moze im biedniejsza tym mniej awaryjna??
Motor nie gra roli by byl jak najmniej awaryjny
jak auto które ma komfortowe fotele i pamięć a nie ma wybierania głosowego jest gorzej wyposażone to powodzenia ci życze. drewno można w połysk zamienić a foteli raczej sie nie da łatwo zmienić.
Ostatnio edytowane przez BOSS ; 27-07-2011 o 20:27
Jakieś wielkie nieporozumienie.
Srebrna i czarna od strony kierowcy ma pamięć , nie ma podgrzewania, nie ma wentylacji, nie ma masażów (ani czarna ani srebrna).
Srebrna ma fotele Komfort, czarna nie ma.
Srebrna nie ma wybierania głosowego (zamontuj a będziesz wiedział ile to roboty) czarna ma wybieranie głosowe;
Srebrna nie ma drewna na wysoki połysk , czarna ma
Reasumując nie chcę stwierdzać czy srebrna czy czarna jest bardziej wyposażona bo to zrobi odkodowanie VINu.
Ostatnio edytowane przez olejus ; 21-07-2011 o 13:20
Pić trzeba ! Jeść można !
Kolego szukasz e65 w cenie skody?
Przeciez na zdjeciach juz widac,ze to ogryski w purchach. Nawet oslon silnika nie ma, a o reszcie szkoda mówić. Do tego LPG ktorego nikt nie ogarnie w razie W w tym aucie.
Jak masz 40tys zł to daruj sobie tej klasy auto. Kup cos innego do 30tys i 10tys zarezerwuj na ewentualne naprawy. Powodzenia.
za 30 to sprzedalem a8 i nic lepszego nie kupie a ze posiadam 46 kapci to szukam cos lepszego od a8 d2
moze i kasy mam za malo bo gdybym mial te 59 kapci to pewnie bym cos znalazl aczkolwiek mam 47 i tez ich nie znalazlem lecz zarobilem jakos i kusi mnie jakas e65, mysle ze to podstawowe wyposazenie jest tez wystarczajaco wystarczajace bo i tak sie z wielu rzeczy nie kozysta a porownujac z moja stara a8 to e65 wyglada o niebo lepiej. Jesli ktos ma cos takiego do sprzedania to chetnie wezme.
Mam jeszcze pare pytan:
jak jest z ta elektronika o ktorej tak wiele sie slyszy, czy ona faktycznie pada czy tylko sa to opinie garstki tych ktorym sie zepsula?
czy e65 nie kazda miala tv?
Prosze jeszcze o jakies sugestie na temat tych aut ogolnie, na co zwracac uwage podczas ogladania i o co pytac zeby faktycznie gowna nie kupic.
Łazi mi po glowie jeszcze x5.
Dziekuje i pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez BOSS ; 27-07-2011 o 20:30
Chodzi o to abyś nie żałował a także mógł sprzedać te auto za jakiś czas. Kupujący są teraz coraz bardziej przezorni , czytają fora i właśnie trafiają na Nasze forum i temat jaku kupować E65.
Wyposażenie E65 to fundamentalna sprawa bo po co fajna limuzyna np. bez podgrzewania fotela. Prestiż 7 to nie tylko podgrzewany fotel ale również inne bajery. Wiadomo ciężko kupić używane auto aby miało wszystko ale te co pokazałeś to ewidentne golasy i mogły by służyć jako studencki przykład wersji standardowej.
Pić trzeba ! Jeść można !