przeczytaj poradnik na co zwrócić uwage przy E65, już tutaj ktoś dawał linka, nie każda E65 miała TV
przeczytaj poradnik na co zwrócić uwage przy E65, już tutaj ktoś dawał linka, nie każda E65 miała TV
znalazlem dzis takie cos jeszcze
http://otomoto.pl/bmw-745-swietny-st...C19944772.html
rzuccie okiem
No to ostatnia w porównaniu z tymi dwoma to niebo a ziemia. Nie dość że 745i to i wyposażenie o wiele lepsze: fotele komfortowe (dla mnie konieczność w e65) podgrzewane i masażem!!, drewno z połyskiem, wybieranie głosowe, podgrzewana kierownica, uchwyty na napoje w konsoli środkowej, elektryczna tylna roleta razem z roletami bocznymi (widac na 3 zdjęciu) a to super sprawa w nocy i słoneczne dni, domykanie drzwi (!!!), składane lusterka elektrycznie i inne. Samochód w tej samej cenie co ta pierwsza e65 którą nam podesłałeś a wydaje mi się o wiele wiele bardziej godna uwagi, już nie mówiąc o wyposażeniu.
Naprawdę nie warto kupować gołej e65. Może rzeczywiście przez jakiś czas będziesz się cieszył nowym samochodem ale po dłuższym czasie możesz odczuć brak niektórych opcji. Nie mówię już o takich opcjach jak aktywny tempomat, komfortowe siedzenia z tyłu, czy alcantara na podsufitce, ale takie dodatki jak domykanie drzwi z elektryczną klapą bagażnika, grzanie fotele komforty z pamięcią, roletki to opcje, których z pewnością nie powinno brakować w E65.
Ostatnio edytowane przez Bartek760i ; 23-07-2011 o 16:59
No ta jest ciekawa. Nie ma wentylowanych foteli ale to można sobie darować, podgrzewane i masowane fotele są, nie wiadomo co na fotelu pasażera. Można się zastanowić z czystym sumieniem nad tym wozem wg mnie
Dokładnie tak jak napisał Bartek760 - zgadzam się w 100% i za 38.000 zł masz dużo dużo więcej niż w poprzednich propozycjach. Ale dodam jeszcze "kupuj z czujnikiem lakieru" - miałem pecha zawsze do Legnicy :)
Pić trzeba ! Jeść można !
a jest mozliwosc niebitą kupic w tej cenie?, nie zartujmy...
to czy niebita to sie okaze w czwartek jak pojade zobaczyc. Powiedzcie mi jeszcze czy do tego silnika z tej czarnej da sie zalozyc gaz czy jest to motor z bezposrednim wtryskim do ktorego gazu sie nie zalozy?
Bezposredni wtrysk ma tylko 760 V12.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
dziekuje za odpowiedz.
Czyli waszym zdaniem mozna sie pokusic i jechac ogladnac to auto rozumiem.
Gadalem z gosciem, facet ma dwie takie tylko jedna nowsza i na gazie,obie sa jego i obie chce sprzedac bo niby chce kupic szóstke. Mowi ze jest bezwypadkowa i wszystko w niej dziala, ma ksiazke,jedynym mankamentem jest odprysk od kamyczka na przedniej szybie.
Jeśli ten odprysk to jedyny mankament to jest to brak mankametnów. Sprawdź dobrze ten wóz, nie napalaj się