Czy wiemy co jemy, czy moze ktos inny nad nami o tym decyduje ?
Poczytajcie sami:
http://wiktorinoc.blogspot.com/2011/...-drzwiami.html
Czy wiemy co jemy, czy moze ktos inny nad nami o tym decyduje ?
Poczytajcie sami:
http://wiktorinoc.blogspot.com/2011/...-drzwiami.html
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Jakoś nie jestem tym bardzo zdziwiony. To co robi się teraz nie jest komentowane w stacjach komercyjnych ale dowiedzieć się o tym można z TV TRWAM oraz niezależnych źródeł internetowych. A było mówione, że GMO nie będzie w EU
Ostatnio edytowane przez olejus ; 18-07-2011 o 19:09
Pić trzeba ! Jeść można !
"Przeciwko było PIS," - jakoś mnie to wcale nie zaskoczyło. Jak do tej pory oni w tej kadencji przeważnie są przeciw.
Olejus - przestań wypisywać te bzdury, że jedynym źródłem rzetelnej informacji jest TV Trwam !!!
Gra muzyka
Czy możemy zakończyć już tą kampanię wyborczą na forum? Niedawniej jak z 2h temu Bezi zamknął jeden podobny temat...
P.S. TV Trwam nie jest na pewno telewizją niezależną. Wszyscy doskonale wiemy kto nią zarządza.
Na pewno rzetelnych informacji w tym czy innym temacie nie ma się co spodziewać w TVN, Polsacie czy programach typu Lis. Wolność słowa w naszym kraju możemy zobaczyć po tym jak załatwiono Pospieszalskiego, a i Jaworowicz pokazuje już same historie z cierpiącymi dziećmi, tematów związanych z administracją się boi.
Brawo !!
Wojtku , Roberto nie spierajmy się o politykę ale nie wstydźmy się o niej mówić. Ja szanuje osoby które głosują w wyborach na PO czy SLD i nigdy nie powiedział bym POOwiec , ale nie szanuje tych co nie oddają żadnego głosu a później narzekają i to powinno być naszym "szlagierem". Ja również mam słowa krytyczne pod PIS bo nie zgadzam się w 100% z tą partią ale jest mi do niej bliżej niż do PO czy SLD i tego nie wstydzę się tutaj powiedzieć. Przez kilka lat jedna z telewizji robiła z ludzi głosujących na PIS "debili" i "nieudaczników" i tak zostało ludziom którzy nawet na myślenie nie maja czasu tylko łapią to co się im powie a kłamstwo powiedziane 100 razy staje się prawdą.
Pić trzeba ! Jeść można !
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 18-07-2011 o 19:43