Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Wątek: Czy wiemy co jemy ?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    brak
    Hmm .. gdzieś kiedyś przeczytałem ,że to wszystko jest tworzone po to , by nas powolutku niszczyć . Dlaczego ? Jest nas poprostu za dużo . Nie wiem czy w to wierzyć ,czy nie , gdzieś kiedyś czytałem na temat ' NWO - New World Order' , inaczej - NPŚ : Nowy Porządek Świata . Na czym to dokładnie polega , to należy doczytać. Jest to jakaś organizacja , która jest ponad wszystkimi innymi,ale może ktoś jeszcze wie o co chodzi i opowie , bo ja w tym zbyt dobry nie jestem ;) .
    Jeden z ciekawych artykułów na temat 'działalnośći NWO ' :
    http://www.apokalipsy.fora.pl/aktual...ykul,3129.html
    co do GMO - niby szybciej , więcej ,ale jednak , jak już ktoś napisał , przez tysiące lat było normalnie i jakoś nikomu to nie przeszkadzało .
    Polecam w tym momencie również przeczytać (z innej beczki nieco) film , który powoduje u mnie mega dużą refleksję - 'HOME- S.O.S ' . Jest w całości po angielsku na YT ,ale gdzieś też znajduje się w internecie .

P.S
    Nie kłóćmy się kto jest za PO , a kto za PiS -bo to nie ma znaczenia . Jeden woli córkę ,drugi teściową ;)

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez Don Pandini Zobacz posta
    Nie kłóćmy się kto jest za PO , a kto za PiS -bo to nie ma znaczenia .
    To w wiekszosci nie ma znaczenia bo sami zainteresowani w znakomitej wiekszosci nie jarza na co glosuja tylko wykonuja polecenia posla prowadzacego (jeden co niby wie ze cos wie :D albo ma dobra sciage).

Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Uprawnienia umieszczania postów