Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Wątek: Czy wiemy co jemy ?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Cytat Zamieszczone przez sebobass Zobacz posta
    Na pewno rzetelnych informacji w tym czy innym temacie nie ma się co spodziewać w TVN, Polsacie czy programach typu Lis. Wolność słowa w naszym kraju możemy zobaczyć po tym jak załatwiono Pospieszalskiego, a i Jaworowicz pokazuje już same historie z cierpiącymi dziećmi, tematów związanych z administracją się boi.
    Brawo !!
    Wojtku , Roberto nie spierajmy się o politykę ale nie wstydźmy się o niej mówić. Ja szanuje osoby które głosują w wyborach na PO czy SLD i nigdy nie powiedział bym POOwiec , ale nie szanuje tych co nie oddają żadnego głosu a później narzekają i to powinno być naszym "szlagierem". Ja również mam słowa krytyczne pod PIS bo nie zgadzam się w 100% z tą partią ale jest mi do niej bliżej niż do PO czy SLD i tego nie wstydzę się tutaj powiedzieć. Przez kilka lat jedna z telewizji robiła z ludzi głosujących na PIS "debili" i "nieudaczników" i tak zostało ludziom którzy nawet na myślenie nie maja czasu tylko łapią to co się im powie a kłamstwo powiedziane 100 razy staje się prawdą.
    Pić trzeba ! Jeść można !

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez olejus Zobacz posta
    Jeżeli uważasz to co napisałem "przez kilka lat jedna z telewizji robiła z ludzi głosujących na PIS "debili" i "nieudaczników" i tak zostało ludziom którzy nawet ..." to ja wypraszam to sobie.
    Nie obracaj kota ogonem! Ja nigdy nie uważałem ludzi głosujących na PiS za debili, bo:

Cytat Zamieszczone przez tuczi77 Zobacz posta
    Mam swoją głowę, swój rozum i potrafię sam wyciągać wnioski. Nikt mną nie musi sterować. Żadna telewizja i żadne radio!!!

Wracająć do tematu: Sebek, czy mamy możliwość przeczytania tej STRASZNEJ ustawy czy mamy wierzyć jakiemuś podrzędnemu blogerowi???
    Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 18-07-2011 o 19:49

Uprawnienia umieszczania postów