Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 18-07-2011 o 19:49
Olejusku !!!! proszę ... jest tyle pięknych tematów... po co robisz mi w brzuchu rewolucję...
Ja powiedziałem (co zacytowałeś)
"Przez kilka lat jedna z telewizji robiła z ludzi głosujących na PIS "debili" i "nieudaczników" i tak zostało ludziom którzy nawet na myślenie nie maja czasu tylko łapią to co się im powie a kłamstwo powiedziane 100 razy staje się prawdą."
Ty powiedziałeś :
"Wypraszam sobie takie wypowiedzi pod moim adresem!!!"
Czyli uznaje, że tak myślisz i nie obracam kota ogonem ja nie Niesiołowski :)
Pić trzeba ! Jeść można !
Myślę, że nie chodzi o wstyd. Każda taka dyskusja (rozmowa) o polityce przeradza się w katalog demagogicznych stwierdzeń. Nie ma dyskusji na argumenty, nie ma możliwości przekonania kogokolwiek do swoich poglądów. To jest po prosty nie możliwe na Forum, gdzie widzimy tylko goły tekst, pozbawiony intonacji głosu, emocji piszącego, mimiki jego twarzy. Odczytujesz suchy tekst dopinając do niego własną intonacje i własne emocje.
Takie dyskusje zawsze kończą się jatką, gdyż na Naszym Forum są pasjonaci marki o podlądach pewnie od lewackich po ultra nacjonalistyczne.
To jest powód, że staramy się unikać jak ognia dyskusji o bieżącej polityce jak również o poglądach religijnych.
Powtórzę raz jeszcze - to nie jest kwestia wstydu !!
Gra muzyka
Jedno nas łączy "Przy głosowaniu każdy z Nas chce aby w Polsce było lepiej"
Pić trzeba ! Jeść można !
Widzisz - 99% z nas nie ma pojęcia o GMO;, nie potrafi wymienić choćby trzech wad i trzech zalet, a w dyskusji natychmiast mamy TV Trwam, Pospieszalskiego i jeszcze kilka demagogicznych, zaczepnych bzdur.
Gra muzyka
Ja opisuje tylko moje spostrzeżenia jeżeli ktoś ma inne zdanie ok, ale dyskusja nie polega na nazywaniu czyjejś tezy bzdurą, w programie u Lisa to pewnie normalne
To nie jest spostrzeżenie. To jest subiektywna ocena z zabarwieniem demagogicznym. Co oznacza "załatwiono". Równie dobrze ja dla odmiany mogę powiedzieć, że wywalenie tego gościa z TVP było objawem obrony wolności słowa bo dął bez przerwy "w jedną trąbę" aż robiło mi się niedobrze. Ale powstrzymam się ( ;D ) by nie dolewać oliwy do ognia :)
Gra muzyka