Dla mnie fuj...ale tak jak Gasper napisal zapewne zdaja egzamin :)
Dla mnie fuj...ale tak jak Gasper napisal zapewne zdaja egzamin :)
Wygladaja pieknie!!Zamieszczone przez 7ka
Jeszcze kapelusz na glowe i was pod nosem oraz naduzywanie kierunkowskazow (np. na pustym parkingu) i bedzie bajka!
Moim zdaniem chlapacze - chocby ori - pasuja raczej do Fiata Panda a nie do 7er (a szczegolnie go Twoich `20-tek Alpina Krzychu).
Jestem stanowczo na NIE
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
hahaha
Sylwek moje 20" sa juz dawno sprzedane ;)
Mateusz ja w obecnym dupowoziku mam takie delikatne chlapcze założone i powiem ci tak... zderzak zawsze mam usyfiony czyli bez efektu ...wg.mnie szkoda sobie tym głowy zawracać.Zamieszczone przez EVAN
kolega ma audi b4 z orginalnymi chlapaczami, jedzie w deszcz, a auto czyste, i to najmniejszy problem jezeli chodzi o tylni zderzak a bok auta, woda wywalana z przednich kol brodzi cale auto, tz przednie i tylne drzwi, ogolnie to chyba po cos one są??? tamtej zimy zastanawialem sie za takimi chlapaczami, wole auto czyste z chlapakiem niz stylkowe i brudne, a jak niezda egazminu to wypie.. i tyle :D
hm...
js powiem tylko tak ze moj przyszly wspowlasciciel mojej obecnej e38 ma chec takie zalozyc...ja sie zgodze ale pod warunkiem ze bedzie to kupione w bmw ...
a czy to wiocha....czy nie... kazdy jest panem swego auta ;)
a takie pytanie moze ktos zgadnie ...wiecie jaki to koszt przod i tyl??