-
Zaawansowany Użytkownik
Jakub z tego co słyszałem to juz skorygowali bolaczki raczkowania e65 w benzynie od marca 2003 ktore wychodzily tak slyszalem od ludzi takich jak wy co jezdza takimi samochodami i tez chce znac wasze zdanie A ty napisales tak ze bena nie disel nie do konca to co mam hybdryde kupic w tamtych czasach jak chce 7 ...... co do diesla to bym wolal starego juz nie ma 184km 3.0d takiego mialem i nic a nic sie nie dzialo a kolega mial 194km 3.0 to wtryski itp ...... zecz oczywista ze nalezy dobrze kupic ....
A pytanie do kolegi Armana czy nivo bylo w kazdym modelu ? bo ja u siebie nie mialem a kolega w 4.4 mial jedni chwala drudzy nazekaja jak w zyciu ale niby tanszy w eksploatacji bez ciekawe jak z awaryjnoscia
A kupil bym benzyne tylko jeszcze nie slyszalem zeby ktos byl zadowolony chodzi o czujnik valvorin i lancuszkach podobno sie nie sprawdzaja i od tego sie zaczyna a zas to leci kasa z kieszeni ;p
Benzyne jak juz bym kupil to 4.4 bo 3.5 za slaba jest nie chodzi o moc ale o moment obrotowy wiem ze diesle niby slabszy ale moment wiekszy kolega mial e38 3.5 ja 3.0d i mowil ze wolal by diesla jesli chodzi o starowanie ;p
Uprawnienia umieszczania postów