Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Wasze opinie/doświadczenia: Okazje typu groupon - Five Diamonds za 399

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL

Lightbulb Wasze opinie/doświadczenia: Okazje typu groupon - Five Diamonds za 399

Korzystacie czasami z groupona? Macie jakieś doświadczenia? Tutaj była świetna oferta i gdybym stał teraz lepiej z kasą pewnie bym skorzystał co o tym sądzicie??

http://www.groupon.pl/deals/lublin/c..._0_0_197&a=413

Często pojawiają się oferty serwisu klimatyzacji i mycia auta...

Vip Vip Awatar PawelM.
    BMW
    ex E32 750iL 1988r.
    Blog
    15
    Kupiłem pewnego razu pobyt w Zakopcu i byłem zadowolony. Moja narzeczona często kupuje sobie jakieś kosmetyczki itp to na ogół była niezbyt pocieszona. Raz tez kupiła mycie kompletne auta łącznie z praniem środka i jak tapicerke ogarneli fajnie to plastiku sami lepiej domylismy wilgotnymi szmatkami. Tak wiec widać ze różnie z tym bywa
    ...And on the 7th day God created the... 7er...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    750Li E66
    Michał, tutaj masz link do forum, gdzie chłopacy którzy siedzą w detailingu - opisują 'Five Diamonds' :

http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtop...?t=609&start=0

Zaawansowany Użytkownik Awatar Ventola
    BMW
    e38 740iA (m62b44)
    Coraz więcej opinii, że korzystający z grupona są traktowani jako druga kategoria, jeśli chodzi o podróże/hotele. Nie rozumiem, po co firmy przystępują na takie warunki, a później świadczą usługi z łaski.
    Prowadzę swoje życie, a nie BMW ...

Vip Vip Awatar szczurek
    BMW
    e38 740d e39 525d e65 745i pędzlem malowana m5 sznicer gangsta stajl
    u nas na osiedly jest , a w sensie była myjnia .mała bo mała ale była zobaczyłem ze maja oferte na gruponie, jak sie skończyła aukcja grupona tak sie zamknęła myjnia. ponoć było tyle ludzi ze szok , a 3 mycia z woskiem za 20 zł chyba były . nie wyrabiali sie poza tym myli napałe i szybko szybko takze fuszerka , grupona nie polecam !!!
    codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P

Vip Vip Awatar PawelM.
    BMW
    ex E32 750iL 1988r.
    Blog
    15
    trzeba bardzo uważać teraz na wszystkie te strony z kuponami. Ostatnio znowu kobita kupiła kupon ale na fast dealu czy jak to tam i była bardzo nie zadowolona z jakiś tam poradni dietetycznych które okazały się zwykła reklamą pewnej firmy. Napisała negatywny komentarz na fast dealu a oni skasowali jej to i komentarza w necie już nie ma i nikt nie może o tym się dowiedzieć
    ...And on the 7th day God created the... 7er...

Uprawnienia umieszczania postów